Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Head of KAM

Foodmark sweden ab är en av sveriges ledande livsmedelsproducenter med huvudkontor i sundbyberg och egen tillverkning i sverige. Företaget ingår i agra as koncernen som är ett expansivt norskt familjeföretag sedan 130 år. Agra har verksamhet i danmark, norge och sverige och koncernen omsätter ca 3,6 miljarder sek, varav foodmark står för ca 750 miljoner. Foodmark har ca 210 anställda i sverige och arbetar med välkända varumärken som rydbergs, lohmanders, fjällbrynt samt jensens såser.

Rollen

som head of kam har du en central roll och leder det långsiktiga arbetet med foodmarks kunder inom dagligvaruhandeln.

Du har helhetsansvaret för all leverans till kunden i nära samarbete med fältsäljorganisationen och kategorifunktionen, vilket innefattar fullt ansvar även för lönsamhet och omsättning.

Du leder ett team bestående av två key account managers, rapporterar till försäljningsdirektören och ingår i foodmarks säljledning.

Att arbeta på foodmark

rollen som head of kam är ny, och du ges stor möjlighet att forma rollen och göra avtryck. Med varumärken som rydbergs, lohmanders och fjällbrynt har produkterna en självklar plats på kundens hyllor, och ändå finns det stort utrymme för ökade volymer och omsättning.

På foodmark kommer du in i ett stabilt, familjeägt bolag där stoltheten är stor för sina produkter och där konsumenten – shoppern – sätts i självklart fokus.

Vem du är och vad du drivs av att göra

du rör dig vant inom fmcg-branschen sedan många år, och din kunskap om handeln är grundmurad. Du drivs av att utveckla såväl dina egna som dina kunders affärer, och konsumentens preferenser och beteenden innebär att du får utlopp för din kreativitet, analytiska förmåga och handlingskraft. Din kommunikationsförmåga gör att kunden känner sig trygg och känner förtroende för dig, och du kan påvisa goda säljresultat från att ha arbetat med nyckelkunder.

Att vara chef och ledare är en självklarhet och en drivkraft för dig.

Du trivs i en miljö som präglas av resultatfokus, föränderlighet och långsiktighet, där du har stort mandat och får möjlighet till stor personlig utveckling.

Ansök till tjänsten på www.k2search.se – vi ser fram emot att höra av dig! ansökningar och kontakter behandlas självfallet konfidentiellt.

 

K2 Search samlar de bästa inom rekrytering, research och koordinering med syfte – att med executive search hjälpa dig stärka er affär och göra er organisation ännu starkare. Läs mer

id609 0