Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Project Manager Independent Living

Tunstall är ett brittiskt världsledande företag inom trygghetsteknik och systemlösningar som underlättar och förbättrar vård och omsorg av äldre, funktionshindrade och kroniskt sjuka. Företaget grundades i storbritannien 1957 och är med över 3000 anställda ett globalt företag som utvecklar, tillverkar och tillhandahåller trygghetssystem i mer än 30 länder över hela världen. 3 miljoner brukare utnyttjar idag tunstalls produkter och tjänster. Tunstall nordic ab – sverige, danmark, finland & viss export – har ca 300 anställda och en omsättning på ca 500 msek. Den svenska verksamheten – tunstall ab – sysselsätter ca 230 personer, med en omsättning på ca 300 msek.

Vill du vara med att driva implementeringsprojekt inom ett satsningsområde med en framtidssäkrad teknik som är under uppbyggnad och i tillväxt? då kan detta vara rätt utmaning för dig!

Tunstall har behov av att förstärka sin projektorganisation inom området independent living med ytterligare kraft och kompetens.

Tunstall är inne i en förändringsfas där de går från att vara ett produktföretag till ett teknologibaserat tjänsteföretag. Tunstall står för den nya tekniken och ligger långt fram i utvecklingen.

Kunderna finns idag inom kommun/offentlig sektor och b2b privat sektor (privata vårdbolag).
tjänsterna/produkterna som ingår i området independent living är den digitala larmkedjan och digital tillsyn.

Utmaningen

Projekten kan se olika ut i omfattning och i snitt är projekttiden tre månader. Som projektledare har du 10-20 projekt igång löpande.

Att göra rätt från början
under projektets tid träffar man kunden 3-4 gånger på plats hos kunden och mycket fokus i början av projektet. Projektledaren har ett viktigt uppstartsmöte med kunden. Ofta med en grupp hos kommunen som kan bestå av exempelvis avtalsansvarig, enhetschef, larmgruppsansvarig.

Din bakgrund/profil

• vi söker en erfaren projektledare som har stor vana av att driva flertalet projekt av teknisk karaktär samtidigt.
• en fördel om du har erfarenhet från trygghetscentral eller en 24/7 verksamhet.
• förståelse för verksamhetskritisk verksamhet och känsla av att det inte får stå stilla.
• har du därtill kännedom om vård- och omsorgssektorn och dess utmaningar ser vi det som mycket meriterande.

Är du den vi söker?

Självständig, har en egen motor/Drivkraft och förmåga att arbeta under eget ansvar med disciplin kring detta. Du ser möjligheter och är Lösningsorienterad och har en inställning att detta ska vi fixa! du har God struktur och planeringsförmåga. Du har en förmåga att hantera många saker samtidigt, är Handlingskraftig och Slutför det du påbörjar. Du har en god Social kompetens, lyhördhet och förmåga att föra dig i olika sammanhang.

Vi erbjuder dig

Tunstall erbjuder stora möjligheter att påverka och bidra med idéer. Som medarbetare får du ett tydligt mandat och frihet under ansvar.

Övrigt

Placeringsort malmö. Resor inom sverige är en naturlig del i rollen.

K2 Search modell av rekrytering visar hur man lyckas med att rekrytera VD . Läs mer

id609 3