Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Category Manager

Foodmark sweden ab är en av sveriges ledande livsmedelsproducenter med huvudkontor i sundbyberg och egen tillverkning i sverige. Företaget ingår i agra as koncernen som är ett expansivt norskt familjeföretag sedan 130 år. Agra har verksamhet i danmark, norge och sverige och koncernen omsätter ca 3,6 miljarder sek, varav foodmark står för ca 750 miljoner. Foodmark har ca 210 anställda i sverige och arbetar med välkända varumärken som rydbergs, lohmanders, fjällbrynt samt jensens såser.

Rollen

som category manager på foodmark träder du in i en nyinstiftad roll där du i mycket nära samarbete med både marknad och försäljning driver kategoriarbetet för företagets samtliga produkter. Du ansvarar för all analys och uppbyggnaden av en kunskapsbas, och är den på foodmark som på daglig basis utvärderar och framtidsspanar kring konsumentbeteenden och trender som berör kategorin.

I denna roll är du också tongivande i samarbetena med foodmarks kunder. Inte bara skapar du ett brett nätverk av kontakter på egen hand eller tillsammans med dina kollegor inom försäljningsorganisationen – som category manager driver du aktivt olika kategoriprojekt både på central och lokal nivå hos foodmarks kunder.

Du rapporterar till customer business development manager och är medlem av försäljningsledningen.

Att arbeta på foodmark

rollen som category manager är ny, och därför ges du stor möjlighet att forma den. Med varumärken som rydbergs, lohmanders och fjällbrynt har foodmarks produkter en självklar plats på kundens hyllor, och ändå finns det stort utrymme för ökade volymer och omsättning. Med rätt analys och fakta får både kam-organisationen och field sales en grund i att skapa långsiktigt hållbara affärer med kunderna, och marknadsavdelningen får nödvändig input till de strategiska marknadsplanerna och produktutvecklingen.

På foodmark kommer du in i ett stabilt och lönsamt familjeägt bolag där stoltheten är stor för sina produkter och där konsumenten – shoppern – sätts i självklart fokus.

Vem du är och vad du drivs av att göra

du ser de ständiga förändringarna inom dagligvaruhandeln och din självklara plats i dessa händelsers centrum. Du är analytikern som omsätter fakta till affärsmässiga koncept, och som helt naturligt knyter samman marknad och försäljning.

Kanske har du erfarenhet från butiksdrift, men framförallt är du väl förtrogen med kategoriarbete ur ett analytiskt och försäljningstaktiskt perspektiv.

Du trivs i en miljö som präglas av resultatfokus, föränderlighet och långsiktighet, där du har stort mandat och får möjlighet till stor personlig utveckling.

Ansök till tjänsten på www.k2search.se – vi ser fram emot att höra av dig! ansökningar och kontakter behandlas självfallet konfidentiellt.

 

K2 Search AB är ett rekryteringsföretag som kan mer än bara rekrytering. Läs mer

id609 3