Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Area Manager – Östergötland

Semcon är ett internationellt teknikföretag som utvecklar produkter baserat på mänskliga behov och beteenden. Semcon samarbetar främst med företag inom branscherna fordon, industri, energi och life science. Med 3000 specialiserade medarbetare finns förmåga att hantera hela produktutvecklingscykeln. Från strategi och teknikutveckling till design och produktinformation. Semcon grundades 1980 i sverige och har kontor på ca 40 platser i nio länder.

• Är du en framgångsrik ledare som brinner för att göra affärer med spännande bolag?
• har du erfarenhet av att sälja och leverera projektleveranser?
• vill du driva vår tillväxtresa i Östergötland?

Semcon söker nu en area manager till region Östergötland. En ledare som ska ta affärer och anställda till nya höjder med stort tillväxtfokus. Du kommer att arbeta med talanger som vill arbeta i spännande projekt, utmanas och växa, såväl som grupp och som individer. Du leder verksamheten och driver försäljningsarbetet.

Din roll

Du kommer leda och utveckla kontoret i mjärdevi med ca 30 personer, målet är att bli fler och göra mer affärer. Du har en fallenhet för, och vill jobba med helheten: strategi, affärsutveckling, ekonomi, rekrytering, leverans och försäljning. För att nå dina mål så kommer du att vara operativ och för att lyckas behöver du coacha dina medarbetare. En verksamhet med självgående gruppchefer och konsulter gör att du kan prioritera utvecklandet och förvaltningen av strategiskt långsiktiga relationer samt kontakter med regionens företag. Ditt fokus är att utveckla affären.

Ledarskapsprofil

På semcon håller vi ett högt tempo, tar stort eget ansvar och har en stark inre drivkraft att lyckas. Våra medarbetare är starka inom respektive kompetensområde och ställer höga krav på ditt ledarskap som måste vara tydligt och inspirerande med individen och dess utveckling i centrum. Det är viktigt att du delar semcons värderingar: trovärdighet, ansvar och excellence.

Kompetenser

krav

• en väldokumenterad framgångsrik ledarerfarenhet inom försäljning,
• ett relevant affärsnätverk i regionen,
• erfarenhet av industriell affärsutveckling inom projekt- och tjänsteförsäljning
• en högskoleutbildning, förmodligen är du civilingenjör.

meriterande

• erfarenhet av projektaffärer och lösningsbaserade leveranser.
• branscherfarenhet som uppskattas: lifescience, manufacturing, energy eller automotive.

Egenskaper

För att trivas och bidra på ett bra sätt tror vi att du som person är:

• driven av att skapa lönsamma affärer och en relationsbyggare,
• lösningsinriktad,
• effektiv och strukturerad,
• du hjälper dina medarbetare att lyckas i arbetet,
• prestigelös och framåtdriven.

Semcon erbjuder

På semcon ses alla medarbetare som talanger, vi vill att våra talanger ska hålla länge, både professionellt och privat! vi håller vårt sociala klimat högt vilket är en starkt bidragande orsak till en hög trivsel. Vi har roligt på jobbet och anordnar regelbundet sociala aktiviteter där vi kan lära känna varandra.

Semcon ger stort utrymme för kompetensmässig och professionell utveckling då verksamheten spänner över ett flertal områden där du som konsult har möjlighet att växa både i arbetsrollen och som individ. Du blir en del av ett framgångsrikt företag och får möjlighet att arbeta tillsammans med branschens skarpaste kollegor både inom sverige och internationellt med globala kunder.

Ansökan

Skapa framgångsrikt VD arbete och registrera dig i K2 Search kandidatdatabas. Läs mer

id609 1