Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Rådgivare

Pensiono.se grundades 2011 med utgångspunkten att många svenskar betalar onödigt höga försäkringsavgifter. Vision var att med en webbaserad tjänst kunna hjälpa kunderna att jämföra avgifter och villkor i sina pensionsförsäkringar med övriga pensionsbolag och på så vis möjliggöra en sänkning av avgifterna. Idag är pensiono i snabb tillväxt med en stor kundtillströmning via pensiono.se och sveriges ledande jämförelsetjänst av pensionsbolag. Företaget har vunnit ett flertal priser och har kontor i västerås och stockholm. Under 2017 lanseras en rad nya tjänster som tillsammans med pensionos position på marknaden syftar till att skapa framtidens pensionskoncern.

För att möta den ökande efterfrågan på rådgivning inom pensionsförsäkringar söker vi fler rådgivare.

I rollen som rådgivare inom pensionslösningar och i ditt arbete med förvaltning av pensionskapital får du en unik möjlighet att vara med och utveckla ett framgångsrikt företag till nästa nivå och ytterligare stärka pensionos position på marknaden.

Vi erbjuder

kundtillströmningen via pensiono.se är mycket stor. För pensiono är det personliga anslaget viktigt och i ditt arbete ligger därvid proaktiv kontakt med de personer som via hemsidan anmält sitt intresse för kring tjänsten. Detta ställer krav på din förmåga att kommunicera och ge service till personer med en hög nivå på sin kunskap inom pensionsförsäkringar. Pensiono.se har antagligen branschens kunnigaste kunder och vi erbjuder en stimulerande vardag där du får möjlighet att arbeta som rådgivare i ordets rätta mening tillsammans med en unik webbaserad plattform och hela branschens utbud av lösningar.

Grunden i vår rådgivning är att vi rekommenderar de lösningar vi själva köper. Detta kan låta självklart, men är det som våra rådgivare brukar nämna som den störta fördelen med att jobba på pensiono.se för att lyckas i rollen bör du vara genuint intresserad av människor, av att skapa värdeskapande lösningar för kunderna och att vara del i komplexa diskussioner kring sparande med kunderna.

Kvalifikationer

eftergymnasial utbildning inom företrädesvis ekonomi/finans
minst tre års arbetslivserfarenhet av försäkringsrådgivning från bank, försäkringsbolag eller försäkringsmäklare
mycket god kunskap inom pensionsförsäkring (ifu eller liknande certifiering är starkt meriterande)

Egenskaper

affärsmässig
driven – initiativtagande
utåtriktad med genuint intresse för människor
konsultativ och lyhörd
förtroendeskapande

I denna rekrytering samarbetar vi med k2 search. Önskas ytterligare information om tjänsten är du välkommen att ta kontakt med esra yucel 0735-21 65 02.  alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Vi ser fram emot din ansökan snarast. Urval sker löpande.

K2 Search AB är ett rekryteringsföretag som kan mer än bara rekrytering. Läs mer

id609 3