Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Supply Chain Manager

Nord-lock group är världsledande inom skruvsäkringssystem. Nord-lock-koncernen har arbetat med att säkra skruvförband sedan 1982. Nord-lock group är idag en välmående, stor internationell koncern med produktionsanläggningar i sverige, schweiz och nordamerika. Den ständigt växande säljorganisationen har dotterbolag i europa, usa och asien. Dessutom har nord-lock ett globalt distributionsnätverk genom olika försäljningspartner och auktoriserade distributörer. Nord-lock-koncernen är helägt av investment ab latour som är noterat på stockholmsbörsen. ”vår mission är att säkra människoliv och våra kunders investeringar genom att tillhandahålla säkra produkter för världens mest krävande applikationer.

Nord-lock group är en framgångsrik internationell koncern som har levererat högkvalitativa produkter ända sedan 1982. Gruppen är marknadsledande i sin nisch med verksamhet i europa, usa och asien. Gruppen utvecklas ständigt för att ytterligare stärka sin position.

Som supply chain manager ansvarar du för att leda ingående och utgående varuflöde på ett effektivt sätt. Du hanterar kommersiella relationer med strategiskt viktiga leverantörer och partner och fungerar som en viktig länk inom bolaget mellan operations och sälj.

Rollen är placerad i mattmar med viss möjlighet att sitta på nord-locks kontor i Östersund.

Vi erbjuder

en spännande, dynamisk och utmanande roll som supply chain manager i ett marknadsledande internationellt bolag.

Vi söker dig som har/är

• flerårig erfarenhet av arbete med inköp/logistik/supply chain
• en rutinerad ledare
• affärsmässig och duktig förhandlare
• meriterande med tidigare internationell erfarenhet
• meriterande med industriell erfarenhet
• van att möta interna och externa kunder och leverantörer

K2 Search AB är ett av Nordens ledande executive search företag med 5 kontor i Norden: Stockholm, Malmö, Göteborg, Köpenhamn och Helsingfors. Läs mer

id608