Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Supply Chain Manager

Nord-Lock Group är världsledande inom skruvsäkringssystem. Nord-Lock-koncernen har arbetat med att säkra skruvförband sedan 1982. Nord-Lock Group är idag en välmående, stor internationell koncern med produktionsanläggningar i Sverige, Schweiz och Nordamerika. Den ständigt växande säljorganisationen har dotterbolag i Europa, USA och Asien. Dessutom har Nord-Lock ett globalt distributionsnätverk genom olika försäljningspartner och auktoriserade distributörer. Nord-Lock-koncernen är helägt av Investment AB Latour som är noterat på Stockholmsbörsen. ”Vår mission är att säkra människoliv och våra kunders investeringar genom att tillhandahålla säkra produkter för världens mest krävande applikationer. Nord-Lock Group ser fram emot att vara din partner inom optimering av skruvförband.” Läs mer på https://www.nord-lock.com/sv/ 

Nord-Lock Group är en framgångsrik internationell koncern som har levererat högkvalitativa produkter ända sedan 1982. Gruppen är marknadsledande i sin nisch med verksamhet i Europa, USA och Asien. Gruppen utvecklas ständigt för att ytterligare stärka sin position. Då nuvarande Supply Chain Manager går vidare till nya uppgifter söker företaget en ny medarbetare.

Som Supply Chain Manager ansvarar du för att leda ingående och utgående varuflöde på ett effektivt sätt. Du hanterar kommersiella relationer med strategiskt viktiga leverantörer och partner och fungerar som en viktig länk inom bolaget mellan operations och sälj. Supply Chain Manager är en nyckelposition både i Mattmar och inom Nord-Lock internationellt med övergripande ansvar för inköp och logistik/transport samt säkerställandet att andra bolag inom Latour följer samma rutiner.

Rollen är placerad i Mattmar med viss möjlighet att sitta på Nord-Locks kontor i Östersund. Du är en del av ledningsgruppen och rapporterar till Division Director.

Vi erbjuder

En spännande, dynamisk och utmanande roll som Supply Chain Manager i ett marknadsledande internationellt bolag. Du leder med passion och engagemang en viktig enhet för bolagets fortsatta expansion.

Vi söker dig som har/är

• Flerårig erfarenhet av arbete med inköp/logistik/supply chain
• En rutinerad ledare
• Affärsmässig och duktig förhandlare
• Meriterande med tidigare internationell erfarenhet
• Meriterande med industriell erfarenhet
• Van att möta interna och externa kunder och leverantörer

Önskas ytterligare information är du välkommen att ta kontakt med K2 Search AB, Bengt Olander, tfn 0760-00 18 05 eller Matilde Castoldi, tfn 0735-21 65 01. Ansökningar och kontakter med K2 Search behandlas konfidentiellt. Välkommen med din ansökan snarast, intervjuer sker löpande. Sök tjänsten på www.k2search.se 

.