Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Affärsområdeschef Syd

Wise IT AB är ett av Sveriges ledande konsult- och rekryteringsföretag inom IT. Vi arbetar med starka varumärken i olika branscher och ger ett kompetent stöd i matchningsprocessen när du behöver en kvalificerad IT-specialist, IT-chef eller supporttekniker på hög nivå. Wise IT är en del av Wise Group AB som är listat på Nasdaq OMX First North Premier. Läs mer på: www.wiseit.se – Rätt människor inom IT.

Som Affärsområdeschef för Wise IT i Syd ansvarar du för att driva och utveckla företagets verksamhet i regionen. Du kommer att driva egna rekryteringsuppdrag men även ansvara för den konsultverksamhet företaget har i regionen.

Till ditt ansvar hör att planera och leda den dagliga verksamheten, att coacha och stötta konsulterna samt att hantera administrativa frågor i den dagliga driften. Vår styrka är konsulternas förmåga att skapa värde för kunderna baserat på en djup förståelse av IT i en komplex verksamhet och värld. Proaktivitet i relationsbyggandet och aktiv search i processen är naturliga delar för oss för att nå framgång för både våra kunder och kandidater.

Som Affärsområdeschef har du förmågan att få verksamheten att växa ytterligare. Fokus är att bygga vidare på de goda kundrelationer Wise IT redan har, att initiera nya och att utveckla verksamheten till nästa nivå. Vi flyttar snart in i nya, fina lokaler i Studio precis bredvid Malmö Högskola i centrala Malmö, där vi sitter tillsammans med våra systerbolag inom Wise Group.

För att lyckas i rollen skall du vara van vid att med eget ansvar driva hela säljprocesser, hantera förfrågningar från kunder samt ta fram och presentera offerter. Du förväntas kunna kommunicera med kundens IT-organisation kring kundbehov samtidigt som du med kraft kan driva kommersiella förhandlingar med inköpsavdelningen och/eller företagsledningen.

Vi erbjuder

En nyckelroll i ett trendsättande företag som värderar affärsdriv, mod och högt engagemang. Rollen är omväxlande, utmanade och med stor möjlighet att göra skillnad. Du får vara med att påverka och utveckla Wise IT till att nå de framtida målen. Wise IT har en kvalitetsprofil med stort fokus på kunder, försäljning och leverans. Arbetsmiljön präglas av glädje, prestigelöshet och högt tempo.

Kvalifikationer

• God förståelse för IT
• Erfarenhet av rekryteringsarbete och/eller eget ledarskap
• Dokumenterad erfarenhet från framgångsrik tjänsteförsäljning
• Relevant akademisk utbildning

Egenskaper

• Säljdriven, självgående, målinriktad och kundorienterad
• Socialt kompetent – skapar kontakter och underhåller relationer
• Handlingskraftig och affärsinriktad
• Nyfiken, positiv och innovativ
• Prestigelös

Wise IT samarbetar med K2 Search i den här rekryteringen. Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att ta kontakt med Fredrik Lind, telefon 0765-25 90 40 eller Johanna Mattsson, 073-521 65 00. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Vi vill ha din ansökan snarast. Ansök tjänsten på www.k2search.se 

 

Executive Search se.