Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

IT-chef (CIO)

Stiftelsen stockholms sjukhem är en privat vårdgivare som bedriver avancerad sjukvård i hemmet (asih), palliativ vård, geriatrisk vård, rehabilitering, husläkarmottagning och äldreomsorg.
Stockholms sjukhem har även en egen enhet för forskning, utveckling och utbildning som erbjuder unika utvecklingsmöjligheter. Fouu-enheten är knuten till karolinska institutet. Stockholms sjukhem driver sedan 2007 brommageriatriken, på bromma sjukhus, med cirka 130 vårdplatser för geriatrisk vård samt minnesmottagning och primärvårdsrehabilitering. Stiftelsens verksamhet drivs utan vinstsyfte.
Stockholms sjukhem är miljö och kvalitetscertifierade, miljöcertifierade sen 2008 och kvalitetscertifierade sen 2011. Stockholms sjukhem omsätter ca 600 miljoner och har ca 900 anställda i 5 olika verksamhetsgrenar.

I rollen som stockholms sjukhems nästa it-chef får kvalificerad kandidat ett stort mandat att fortsätta utvecklingsarbetet i att forma organisationen till en modern och it-mogen arbetsplats. Till ditt förfogande har du ett 10-tal motiverade medarbetare uppdelade i tre grupper; teknik, förvaltning och support. Du är en modern och inkluderande ledare för dina medarbetare men även its ansikte utåt mot den övriga organisationen. Detta innebär att du kommer att vara en mycket synlig profil i en starkt värderingsstyrd organisation.

Vi erbjuder

Stockholms sjukhem utgör att mycket starkt varumärke med en organisation där värderingarna omtanke-respekt-kunskap styr alla beslut. Du kommer att utgå från mycket moderna och elegant inredda lokaler i parkliknande miljöer invid fridhemsplan.

Kvalifikationer

• robust och bred it-bakgrund och har tidigare jobbat i projektmiljöer
• erfarenhet från verksamheter där personuppgifter hanteras
• erfarenhet från konsultverksamhet
• akademisk examen med goda resultat

Egenskaper

• ledarskap
• kommunikatör
• stark drivkraft
• teamorientering
• entreprenöriell

Önskas ytterligare information om tjänsten är du välkommen att ta kontakt med arnold sjölund på k2 search ab, tel. 0760-00 18 21. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Vi vill ha din ansökan snarast.

Runt 250 chefsrekryteringar om året gör oss till ett av Nordens ledande Executive Search-företag. Läs mer

id611