Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Regionchef Stockholm

Hemfrid startade 1996 som enkel idé om hur fler ska orka mer. Vi är idag över 2 000 medarbetare från över 40 olika länder över hela världen som hjälper våra kunder med städning, barnpassning, trädgårdshjälp och många andra tjänster i hemmet. Att förenkla vardagen för våra kunder är vår främsta drivkraft.

Som regionchef har du en nyckelroll i arbetet med att utveckla Hemfrids verksamhet. Arbetet med planering och uppföljning håller på att digitaliseras och här är du en viktig del av förändringsarbetet. Du coachar områdescheferna att utvecklas som ledare och säkerställer att ersättarplaneringen matchar behoven. Du ser till att information når ut till dina medarbetare och att de förstår vad Hemfrids mål, visioner och värderingar betyder i vardagen.

Regionchefen ingår i driftens ledningsgrupp tillsammans med sex andra regionchefer. Du har personalansvar för sju områdeschefer som i sin tur har personalansvar för ca 30 medarbetare vardera. I regionen finns cirka 2 800 kunder. I din roll har du intäkts- och kostnadsansvar och ansvarar för att utveckla din personal och ditt verksamhetsområde.

Vi erbjuder

Ett jobb där du får utvecklas i en organisation som har stor trovärdighet på marknaden och aldrig står stilla. Därmed finns det många utvecklingsmöjligheter för såväl företaget som för medarbetarna. Hemfrid är ett värderingstyrt företag där hållbarhet är en viktig utgångspunkt. Hemfrid vill bidra med både miljömässig och social hållbarhet och jobbar mycket med bland annat integrationsfrågor. Hemfrid har medarbetare från hela världen och en bred erfarenhet och kompetensbas.

Kvalifikationer

• Flera års erfarenhet från tjänstesektorn eller servicesektorn
• Dokumenterad erfarenhet av att vara chef i en personalintensiv bransch
• Flerspråkig bakgrund är meriterande.
• Troligen har du en akademisk bakgrund.

Egenskaper

• Självständig och lösningsorienterad
• Affärsmässig och intresserad av siffror och resultat
• Kommunikativ
• Prestigelös
• Engagerad och samhällsintresserad

Önskas ytterligare information om tjänsten är du välkommen att ta kontakt med Lena Haeger eller Samuel Göranzon på K2 Search AB (se hemsida för kontaktuppgifter). Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Ansök tjänsten på www.k2search.se 

.