Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Country HR Manager

Assa abloy-koncernen är världsledande inom säkerhets & entrélösningar. Assa abloy är uppdelat i 5 globala divisioner som opererar fristående i marknaden, entrance systems är den största av dessa 5 divisioner inom assa abloy.

Vill du ha en spännande och utvecklande roll där du arbetar operativt och strategiskt som stöd till verksamheten och dess chefer? vill du dessutom vara ansvarig för att ta fram, utveckla och ansvara för allt som rör hr i ett bolag med högt i tak, engagerade medarbetare och i stark tillväxt? då kanske detta är din nästa utmaning! assa abloy entrance systems (aaes) är inne i spännande förändringsresa där tre bolag fusioneras för att verka som ett. Som en del i detta kommer hr ha en nyckelroll i att skapa gemensamma processer, rutiner och arbetssätt och en lärande organisation.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innefattar:

– rekrytering
– hälsa och säkerhet
– skapa goda relationer med facken och bedriva förhandlingar
– hr-administration
– sätta strategier för ”learning & development” samt hålla i utbildningar
– skapa och utveckla hr-processer, rutiner och policys
– coacha och stötta organisationens chefer i allehanda hr-relaterade frågor
– aktivt bidra i ledningsgruppen

Din bakgrund

Vi söker dig som har arbetat 5-7 år i en liknande roll med stor vana att arbeta konsultativt med att stötta chefer. Du är van att arbeta självständigt, på lång och på kort sikt och med förmågan att höja blicken för att prioritera ditt arbete. Troligtvis har du en akademisk examen på minst kandidatnivå. Du har god inblick i lagar, arbetsrätt, rehabiliteringsprocesser, hälsa och säkerhet och är van vid att tolka avtal både inom tjänstemanna- och kollektivavtalen.

Lika viktigt som att du har rätt erfarenhet är det att du är den person vi söker! för att trivas på aaes är du utåtriktad med eq då du kommer att ha många kontaktytor. Du behöver vara flexibel, prestigelös och lösningsorienterad då du ställs inför nya problem.

Kontakt

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult carl-johan borvander på tfn 072-301 17 53 eller researchkonsult esra yucel, tfn 073-521 65 02 på k2search ab

Urval sker därför löpande och tjänsten skall tillsättas snarast möjligt.

K2 Search är en väl ansedd aktör inom styrelse och VD rekryteringLäs mer

id609 2