Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Gruppchef Building Region Väst

Rejlers är en nordisk koncern som erbjuder tekniska konsulttjänster till kunder inom områdena bygg och fastighet, energi, industri samt infrastruktur. Konsulter med olika kompetenser samverkar och genomför projekt, från förstudier och planering till design, konstruktion, projektering och projektledning. Verksamheten bedrivs på cirka 80 orter i Sverige, Finland och Norge. År 2015 omsatte Rejlers 1900 MSEK och har ca 2000 medarbetare. Rejlers är ett familjeföretag noterat på NASDAQ OMX. Mer information finns på www.rejlers.se.

Som Gruppchef Building ska du med full kraft driva tillväxten och utvecklingen på gruppen och i regionen. Med ett coachande ledarskap är ditt fokus marknadsbearbetning, affärer och medarbetare, för att tillsammans skapa tillväxt. Rollen är multidisciplinär och du ska kunna hantera en rad olika områden. Din framgång mäts i tillväxttakt, omsättning, lönsamhet samt resultat i medarbetarundersökningar. Tjänsten är placerad på Rejlers kontor i centrala Göteborg. Förmågan att leda gruppen genom nykundsbearbetning, förvaltning och utveckling av befintliga kunder är en förutsättning för att uppnå ett lyckat resultat.

Inom Building arbetar vi huvudsakligen med uppdrag inom el, tele, ljusdesign, solenergi, brand, passage och säkerhet. Våra kunder verkar inom bygg och fastighetsbranschen samt inom infrastruktur. Rejlers bedriver även ett innovations- och utvecklingsarbete för att hjälpa kunder att ta fram nya produkter och system.

Vi erbjuder

Rollen som Gruppchef är en nyckelfunktion i ett expansivt företag med ett tydligt kundfokus och ett starkt varumärke. Rejlers har utvecklats starkt och som Gruppchef ingår du i den regionala ledningsgruppen och du har stora möjligheter att påverka och driva den fortsatta expansionen i regionen. Rejlers präglas av en familjär anda där värdeorden pålitlig, framgångsrik, personlig och hälsosam genomsyrar kulturen.

Kvalifikationer

• Erfarenhet från ledande roll i företag som verkar inom el, tele, projektering, installationssamordning eller projektledning mot bygg- och fastighetsbranschen.
• Dokumenterad och framgångsrik ledarerfarenhet med affärsfokus
• Goda kunskaper inom projektledning
• Strukturerad och organiserad
• Visionär och strategisk
• Målmedveten, drivande och resultatinriktad
• Duktig kommunikatör

I denna rekrytering samarbetar vi med K2 Search. Har du frågor gällande rollen är du välkommen att kontakta Rekryteringskonsult Lena Serner tel 0702- 900 995 eller Researchkonsult Matilde Castoldi tel 0735-216 501. Intervjuer sker löpande så vi rekommenderar dig att skicka in din ansökan snarast på www.k2search.se. All kontakt med K2 Search behandlas konfidentiellt.

.