Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Inköps- och sortimentsansvarig Konsument

Comfort är en kedja bestående av 130 medlemsföretag, drygt 1800 certifierade montörer samt 68 butiker. Vi erbjuder företag och privatpersoner kvalitativa helhetslösningar inom värme och vatten – allt från material till hela installationer samt service och underhåll. Vi är återförsäljare och installerar branschens bästa och största varumärken. Våra butiker är också utställningslokaler fulla av badrumsmiljöer, dit våra kunder och konsumenter välkomnas för inspiration.
Läs mer på: www.comfort.se 

Som inköps- och sortimentsansvarig på Comfort har du som huvuduppgift att säkerställa fördelaktiga avtal med leverantörer inom bad- och våtrum. Med hjälp av täta kontakter med medlemmarna och besök i butikerna skapar du dig en bild av vad kunderna efterfrågar och vilka trender som florerar på marknaden. Du förhandlar och tecknar avtal med leverantörer och styr produktutbudet och paketeringen av bad- och våtrumsartiklar ute i butikerna. Tillsammans med de övriga inköparna inom entreprenad och service möjliggör du ett tydligt sortiment av relevanta produkter som du sedan följer upp och anpassar baserat på trender, försäljningsstatistik och köpmönster. Du kommer även att vara en viktig drivkraft i lanseringen av den nya e-handelsportalen.

Vi erbjuder

Detta är en självständig och mycket central roll i en växande kedja där din insats är av stor betydelse för medlemsbutikernas framgång. Comfort erbjuder en marknadsmässig lön och bra förmåner. Organisationen kan beskrivas som prestigelös med tydligt resultat- och målfokus. Comfort möjliggör för lokala entreprenörer att bli framgångsrika med hjälp av skalfördelar, där dina initiativ, din drivkraft och din vilja att få andra att lyckas bidrar starkt till medlemmarnas framgång.

Kvalifikationer

• Minst 5 års relevant erfarenhet av inköp/produkt
• Relevant eftergymnasial utbildning, gärna inom ekonomi, marknad eller försäljning
• Intresse för inredning, färg och form samt av trender inom dessa områden

Egenskaper

• Driven – initiativtagande
• Relationsbyggare
• Strukturerad, ordning och reda
• Social
• Resultatinriktad/business minded

Önskas ytterligare information om tjänsten är du välkommen att ta kontakt med Ulf Lindén på K2 Search AB, Ulf.linden@k2search.se. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Vi vill ha din ansökan snarast då vi arbetar löpande. Ansök tjänsten på www.k2search.se 

.