Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Inköpsdirektör, Stockholm

Selga-koncernen är rikstäckande och finns som lagerhållande elgrossist på 39 platser i sverige. På 31 av dessa arbetar vi under namnet svenska elgrossist ab selga. Våra två dotterbolag, john mårtensson elmaterial ab (jme) och mellansvenska elektriska ab (meab) finns på två resp.

Rexel finns på 5 kontinenter, i 28 länder, 32 usa-stater. Rexel har ca 1.900 lager- och försäljningsplatser och omsatte 2006 ca 84 miljarder sek.

Vi erbjuder
detta är en intressant och omväxlande tjänst i ett företag som är ett av marknadens största företag i sverige med en omsättning på ca 1,8 mdr sek och med 470 anställda. Selga är unikt i branschen vad gäller sitt decentraliserade arbetssätt och företaget ingår även i en internationell koncern, rexel, som erbjuder möjligheter till internationell karriär för rätt person.

Som inköpsdirektör ges du en spännande möjlighet att påverka företagets utveckling och marknadsföring samt interna förändringsprocesser. Till din hjälp har du mycket kompetenta medarbetare och ett stabilt och framgångsrikt företag.

Kvalifikationer
• gedigen praktisk erfarenhet av inköp, företrädesvis inom el eller liknande produkter.

Egenskaper
• drivande och målinriktad.
• positiv och entusiasmerande.
• teamspelare.
• affärsmässig.
• prestigelös.

Bredden i våra Executive Search-projekt innebär kunskap och förståelse för många branscher och funktioner – deras ömsesidiga beroende, likheter och olikheter. Läs mer

id608