Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Client Support Manager

För uppdragsgivares räkning söker vi en client support manager.

Rollen

I en värld där kontakten och relationen med kunderna är en självklar nyckel till framgång har förmågan att snabbt och professionellt kunna besvara frågor och hjälpa till att lösa problem aldrig varit viktigare.

Du leder det dagliga arbetet med att fördela resurser, coacha medarbetare och följa upp leverans, samtidigt som du sätter långsiktiga mål och utvecklar kompetensen inom gruppen.

I ett stort pågående förändringsprojekt, som påverkar organisationen globalt såväl som lokalt, satsas det stort på att förändra arbetssätt och organisationsstruktur.

Vem är du och vad drivs du av att göra?

Du har drivit utveckling av eller byggt upp en kundservice- eller kundsupportorganisation, där kontakt skett direkt mot konsumenter/användare.

Du är en uppskattad ledare som coachar medarbetare till framgång genom tydliga mål, uppföljning och lyhördhet.

Du trivs i en miljö som präglas av förändring och har lätt för att anpassa dig, samtidigt som du också drivs av en tydlig målsättning för ditt specifika område, är analytisk och vet vad som krävs för att nå framgång. Du är nyfiken på hur olika verktyg kan användas för att ge kunden bästa tänkbara service, och har god insikt i de olika komponenter som finns utöver att erbjuda support per telefon och mail.

Ansök till tjänsten på www.k2search.se – vi ser fram emot att höra av dig! ansökningar och kontakter behandlas självfallet konfidentiellt.

K2 Search samlar de bästa inom rekrytering, research och koordinering med syfte – att med executive search hjälpa dig stärka er affär och göra er organisation ännu starkare. Läs mer

id609 1