Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Affärsområdeschef inom IT, Stockholm

Sirius it är ett nordiskt it-företag som utvecklar it-lösningar anpassade för offentlig sektor samt utvalda processområden inom det privata näringslivet. Bland kunderna finns apoteket, stockholms stad, vetenskapsrådet och många fler. Sirius it i norden har 400 medarbetare, varav 150 i sverige. Det svenska huvudkontoret är beläget i kista och företaget har också kontor i malmö och skellefteå.

Vi erbjuder
• ett mycket gott arbetsklimat – sirius it:s medarbetarundersökningar visar exceptionella resultat
• en position där möjligheten är stor att sätta prägel på ett ungt, växande företag
• ett tillfälle att få arbeta med en lönsam och stabil affär som även har stor utvecklingspotential
• motiverade, kompetenta, initiativtagande och positiva arbetskamrater

Kvalifikationer
vi ser att du har adekvat utbildning samt gedigen kompetens från beställar- eller leverantörsledet inom it, gärna mot offentlig sektor. Du måste ha tidigare erfarenhet av en ledarposition med personal- och budgetansvar inom en konsultorganisation och är van vid att arbeta med planering och kalkyl av it-projekt. Du är också bra på att skapa förtroende hos dina kunder och bygga långsiktiga relationer.

Egenskaper
som person är du prestigelös, pragmatisk och resultatfokuserad. Du tycker om att arbeta i en bred roll och har samtidigt ett helhetsperspektiv. Du är engagerad, relationsskapande och kan konkretisera dina visioner på ett tydligt operativt sätt.

Runt 250 chefsrekryteringar om året gör oss till ett av Nordens ledande Executive Search-företag. Läs mer

id611