Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Affärsområdeschef inom IT, Stockholm

Sirius IT är ett nordiskt IT-företag som utvecklar IT-lösningar anpassade för offentlig sektor samt utvalda processområden inom det privata näringslivet. Bland kunderna finns Apoteket, Stockholms stad, Vetenskapsrådet och många fler. Sirius IT i Norden har 400 medarbetare, varav 150 i Sverige. Det svenska huvudkontoret är beläget i Kista och företaget har också kontor i Malmö och Skellefteå. Omsättningen år 2007 var nära 570 miljoner SEK.

Vi erbjuder
• Ett mycket gott arbetsklimat – Sirius IT:s medarbetarundersökningar visar exceptionella resultat
• En position där möjligheten är stor att sätta prägel på ett ungt, växande företag
• Ett tillfälle att få arbeta med en lönsam och stabil affär som även har stor utvecklingspotential
• Motiverade, kompetenta, initiativtagande och positiva arbetskamrater

Kvalifikationer
Vi ser att du har adekvat utbildning samt gedigen kompetens från beställar- eller leverantörsledet inom IT, gärna mot offentlig sektor. Du måste ha tidigare erfarenhet av en ledarposition med personal- och budgetansvar inom en konsultorganisation och är van vid att arbeta med planering och kalkyl av IT-projekt. Du är också bra på att skapa förtroende hos dina kunder och bygga långsiktiga relationer.

Egenskaper
Som person är du prestigelös, pragmatisk och resultatfokuserad. Du tycker om att arbeta i en bred roll och har samtidigt ett helhetsperspektiv. Du är engagerad, relationsskapande och kan konkretisera dina visioner på ett tydligt operativt sätt. Du lockas av att arbeta i en dynamisk och växande organisation.

Önskas ytterligare information om tjänsten är du välkommen att ta kontakt med Camilla Wikland eller Rebecca Rivière på K2 Search AB, tel. 08-642 87 00. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Vi vill ha din ansökan snarast. Ansök tjänsten på www.k2search.se

.