Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Chef IT Operation

Vill du vara med på en tillväxt- och moderniseringsresa av ett väletablerat och starkt varumärke? I så fall kan den här tjänsten vara rätt för dig!

Som Chef för IT Operations på UC får du leda, driva och vidareutveckla Operationsavdelningen. Du arbetar tätt ihop med CIOn samt sitter i ledningsgruppen för UC IT.

Din utmaning…

UC IT är koncernens gemensamma IT-organisation med ansvar för att tillhandahålla bästa möjliga tillgänglighet till UCs kundsystem och interna system, samt att vidareutveckla och förnya tjänsteutbud tätt tillsammans med affärsverksamheten. UCs affärsverksamhet och utbud är helt IT-baserad varför IT organisationen är hjärtat i och en integrerad del av UCs affärer.

Som chef över IT Operations ansvarar du för att säkerställa tillgänglighet och kostnadseffektiv drift av UCs hela systemflora. Du och din organisation interagerar med UCs affärsverksamhet och utifrån deras behov skapar ni förutsättningar för en stabil och kostnadseffektiv leverans på bredden inom koncernen.

UC har strategiskt valt att samverka med ett antal leverantörer för att leverera ändamålsenliga drift- och infrastrukturlösningar som kontinuerligt utvecklas och förändras. Din organisation är kompetenta beställare av tjänster från en extern part och fungerar som länken mellan UCs affär och kunder, samt våra externa leverantörer.

Din profil…

Vi söker dig som brinner för effektiv IT och som vill jobba med IT-frågor i en verksamhet där IT är absolut central och avgörande för företagets framgång både operativt och strategiskt. Du skall vara intresserad av att arbeta nära vår affärsverksamhet och i dialog med den vara den bästa IT-leverantören för deras behov. Detta kräver ett brett kunnande och erfarenhet av IT och ett genuint intresse för den affärsverksamhet du skall stötta.

Uppdraget innebär ansvar för en stor del av koncernens IT-budget och att effektivt styra densamma. Du förväntas löpande arbeta för effektivisering och konsolidering av driftmiljöer för att uppnå optimal kostnadseffektivitet. Det innebär även kontinuerlig förflyttning av plattformar och teknik till moderna lösningar för ökad effektivitet för projekt och etableringar av nya tjänster, samt säkerställer drift över tid.

I din organisation ingår ett antal medarbetare som du kommer att ha personalansvar för. För att vara lyckosam i rollen krävs att du har erfarenhet av att leda seniora personer och att du är duktig på att delegera ansvar och befogenheter.

Vår IT-miljö består av en bred teknisk flora och du bör ha erfarenhet från såväl stordatormiljö som modern distribuerad miljö samt samverkan och integrationer.

Du är en energisk och snabbtänkt ledare som fungerar väl i grupp och samverkan med andra. Du har en god förmåga till att ta till dig komplexa sammanhang och förmedla angreppssätt kring komplexa problemsituationer. Som ledare är du entusiastisk, tydlig och du jobbar med förankring och nätverkande på alla nivåer.

UC är i en expansiv fas och förändring är en del av vår vardag. Du är en person som tar kraft i förändring och ser möjligheter som du är duktig på att förtydliga och förmedla till människor omkring dig. Vi tror att du har intresse och erfarenhet av att driva förändring där det krävs uthållighet likväl som energi och kraft.

Vi erbjuder dig…

Vi tänker långsiktigt, så vi vill satsa på dig och din utveckling. Du får möjligheten att komma in i en strategiskt viktig roll som är i en spännande förändringsfas. Du kommer få stora möjligheter att påverka, driva och utveckla framtidens IT Operations tillsammans med teamet och verksamheten.

Välkommen med din ansökan!

UC AB samarbetar med K2 Search i denna rekrytering.
Vill du veta mer är du välkommen att ta kontakt med:
Julian Firpo | 076-545 40 20 eller
Xing Tran | 070-413 98 48
Ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt.
Ansök till tjänsten på www.k2search.se. Urval, intervjuer och tester sker löpande.
Välkommen med din ansökan!

.