Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Chef IT Operation

Vill du vara med på en tillväxt- och moderniseringsresa av ett väletablerat och starkt varumärke? i så fall kan den här tjänsten vara rätt för dig!

Som chef för it operations på uc får du leda, driva och vidareutveckla operationsavdelningen.

Din utmaning…

Uc it är koncernens gemensamma it-organisation med ansvar för att tillhandahålla bästa möjliga tillgänglighet till ucs kundsystem och interna system, samt att vidareutveckla och förnya tjänsteutbud tätt tillsammans med affärsverksamheten.

Som chef över it operations ansvarar du för att säkerställa tillgänglighet och kostnadseffektiv drift av ucs hela systemflora.

Uc har strategiskt valt att samverka med ett antal leverantörer för att leverera ändamålsenliga drift- och infrastrukturlösningar som kontinuerligt utvecklas och förändras.

Din profil…

Vi söker dig som brinner för effektiv it och som vill jobba med it-frågor i en verksamhet där it är absolut central och avgörande för företagets framgång både operativt och strategiskt. Du skall vara intresserad av att arbeta nära vår affärsverksamhet och i dialog med den vara den bästa it-leverantören för deras behov.

Uppdraget innebär ansvar för en stor del av koncernens it-budget och att effektivt styra densamma. Du förväntas löpande arbeta för effektivisering och konsolidering av driftmiljöer för att uppnå optimal kostnadseffektivitet.

I din organisation ingår ett antal medarbetare som du kommer att ha personalansvar för.

Vår it-miljö består av en bred teknisk flora och du bör ha erfarenhet från såväl stordatormiljö som modern distribuerad miljö samt samverkan och integrationer.

Du är en energisk och snabbtänkt ledare som fungerar väl i grupp och samverkan med andra. Du har en god förmåga till att ta till dig komplexa sammanhang och förmedla angreppssätt kring komplexa problemsituationer.

Uc är i en expansiv fas och förändring är en del av vår vardag. Du är en person som tar kraft i förändring och ser möjligheter som du är duktig på att förtydliga och förmedla till människor omkring dig.

Vi erbjuder dig…

Vi tänker långsiktigt, så vi vill satsa på dig och din utveckling. Du får möjligheten att komma in i en strategiskt viktig roll som är i en spännande förändringsfas.

Välkommen med din ansökan!

Uc ab samarbetar med k2 search i denna rekrytering.
vill du veta mer är du välkommen att ta kontakt med:
julian firpo | 076-545 40 20 eller
xing tran | 070-413 98 48
ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt.
ansök till tjänsten på www.k2search.se.

Sedan 1996 har K2 Search som rekryteringsföretag utfört över 2500 Executive Search-uppdrag inom olika branscher och funktioner. Läs mer

id609 3