Vxl: 010-209 97 22
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Projektledare – Glasmästeri & Fasadentreprenad

Glasbranschföreningen (GBF) är en bransch- och arbetsgivarorganisation för glas- och metallföretag med ca 600 medlemsföretag inom hantverks-, bygg- och fordonsindustrin. Organisationen arbetar bland annat med att ge stöd i bransch- och arbetsgivarfrågor samt med opinionsbildning, utbildning och auktorisationer. Glasbranschföreningen är medlem i Svenskt Näringsliv. Läs gärna mer på www.gbf.se 

Glasbranschföreningen består av fyra branschområden, där de två största är fasadentreprenad och glasmästeri, med tillsammans 350 medlemsföretag. Fasadentreprenad omfattar företag verksamma inom glas och metall för fasadelement, fönster, dörrar, tak och invändiga partier. Glasmästeriområdet omfattar företag inom både traditionellt och modernt glas.

Den tekniska utvecklingen av glas och de ökande kraven på byggnormer och på hållbarhet gör att medlemsföretagen behöver lägga stort fokus på utbildning och utvecklingsarbete för att vara konkurrenskraftiga. Här har Glasbranschföreningen en viktig roll med att stärka medlemsföretagens position på marknaden. Kansliet i Stockholm ska nu förstärkas med ytterligare en projektledare. Personen kommer att leda och driva arbetet för utveckling av medlemsföretagen inom glasmästeri och fasadentreprenad, bland annat vad gäller marknad, kvalitet, utbildning och auktorisation.

Vi söker dig som

• har flera års erfarenhet av att leda projekt med nära anknytning till näringslivet och gärna med medlemsverksamhet/branschsamverkan
• har erfarenhet av glasbranschen eller andra delar av byggsektorn
• är driven och har lätt för att skapa goda relationer
• har intresse för teknikfrågor och marknads-, utbildnings- och utvecklingsarbete
• gärna har erfarenhet av att driva påverkansarbete
• uttrycker dig väl i tal och skrift

Vi erbjuder

En roll inom ett spännande branschområde där teknikutvecklingen går snabbt. Du har ett helhetsansvar för ditt projektområde där du säljer in idéer och auktorisation till både medlemsföretagen och beställarledet. Jobbet innebär omväxling, eget ansvar, stora möjligheter att utvecklas och god kamratskap. Organisationen har ett kansli på Skeppsbron i Gamla stan i Stockholm med tio anställda. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Lön och tillträde enligt överenskommelse.

Om du har några frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta våra rekryteringskonsulter Lena Haeger på 070-392 37 10 eller Samuel Göranzon på 076-000 18 74. Ansök tjänsten på www.k2search.se. Intervjuer sker löpande.

Executive Search se.