Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Projektledare – Glasmästeri & Fasadentreprenad

Glasbranschföreningen (gbf) är en bransch- och arbetsgivarorganisation för glas- och metallföretag med ca 600 medlemsföretag inom hantverks-, bygg- och fordonsindustrin. Organisationen arbetar bland annat med att ge stöd i bransch- och arbetsgivarfrågor samt med opinionsbildning, utbildning och auktorisationer. Glasbranschföreningen är medlem i svenskt näringsliv.

Glasbranschföreningen består av fyra branschområden, där de två största är fasadentreprenad och glasmästeri, med tillsammans 350 medlemsföretag. Fasadentreprenad omfattar företag verksamma inom glas och metall för fasadelement, fönster, dörrar, tak och invändiga partier.

Den tekniska utvecklingen av glas och de ökande kraven på byggnormer och på hållbarhet gör att medlemsföretagen behöver lägga stort fokus på utbildning och utvecklingsarbete för att vara konkurrenskraftiga. Här har glasbranschföreningen en viktig roll med att stärka medlemsföretagens position på marknaden. Kansliet i stockholm ska nu förstärkas med ytterligare en projektledare.

Vi söker dig som

• har flera års erfarenhet av att leda projekt med nära anknytning till näringslivet och gärna med medlemsverksamhet/branschsamverkan
• har erfarenhet av glasbranschen eller andra delar av byggsektorn
• är driven och har lätt för att skapa goda relationer
• har intresse för teknikfrågor och marknads-, utbildnings- och utvecklingsarbete
• gärna har erfarenhet av att driva påverkansarbete
• uttrycker dig väl i tal och skrift

Vi erbjuder

En roll inom ett spännande branschområde där teknikutvecklingen går snabbt. Du har ett helhetsansvar för ditt projektområde där du säljer in idéer och auktorisation till både medlemsföretagen och beställarledet. Jobbet innebär omväxling, eget ansvar, stora möjligheter att utvecklas och god kamratskap. Organisationen har ett kansli på skeppsbron i gamla stan i stockholm med tio anställda. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid.

Intresserad av Sveriges vassaste rekryteringsföretag? Vill du veta mer om hur vi kan stärka din organisation? Hör av dig till oss här så återkommer vi inom 24 timmar. Läs mer

id609 0