Vxl: 010-209 97 22
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Serviceledare

ASSA ABLOYs vision är att vara den mest innovativa leverantören av totala lås- och dörrlösningar för att kunna leverera bekymmersfria, trygga och väldesignade säkerhetslösningar som ger ett verkligt mervärde till kunderna.

ASSA ABLOY Entrance Systems är världens mest mångsidiga leverantör av automatiska entrélösningar för dina byggnaders framsida, baksida och insida. Med ett heltäckande synsätt på flödet av människor, varor och fordon skapar vi säkra, praktiska, trygga och tillförlitliga automatiska entrélösningar – med bästa möjliga balans mellan kostnad, kvalitet och livstidsprestanda.

Som Serviceledare för ASSA ABLOY Entrance Systems ansvarar för att leda och utveckla servicen i vår södra och västra region. Du ansvarar för en organisation med 80 medarbetare och har totalt ansvar för intäkter och kostnader.
Du kommer att arbeta nära beslutsfattare och nyckelpersoner från andra avdelningar och affärsområden. Serviceledaren rapporterar till Servicechefen för Sverige.

Huvudsakliga arbetsuppgifter och utmaningar

• Driva lönsam tillväxt för service och maximera marknadsandelar
• Leda och utveckla organisationen för service tillsammans med nyckelpersoner inom serviceorganisationen
• Leverera budget avseende intäkter och kostnader samt säkra organisationens långsiktiga framgång
• Utveckla en stark och lönsam serviceleverans enligt koncernens direktiv
• Bygga relationer och utveckla långsiktigt förtroende med organisations nyckelkunder
• Leda, coacha och motivera regionernas team.

Egenskaper

Du är en stark kommunikatör. Du är engagerad och beslutsför med förmågan att leda och skapa en framgångsrik affärsorienterad serviceleverans. Du är också en erfaren, driven och professionell förändringsledare.

För att lyckas i denna roll tror vi att du måste vara affärsinriktad, och med en beprövad erfarenhet av detta från tidigare roller. Det är viktigt att du är mål- och resultatdriven, en vilja att vinna. Du är en person som har god analytisk förmåga och har stort intresse av att mäta och följa upp resultat.

Vi tror också att du behöver ha omfattande erfarenhet av verksamheter inom B2B. Det är också en fördel om du har erfarenhet från industrirelaterade produkter.

Önskas ytterligare information om tjänsten är du välkommen att ta kontakt med martin.svedar@k2search.se eller esra.yucel@k2search.se Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Vi vill ha din ansökan snarast. Ansök tjänsten på www.k2search.se 

Executive Search se.