Vxl: 010-209 97 22
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

HR-chef Skärblacka

Billerud Korsnäs fokuserar på att erbjuda förpackningsmarknaden hållbara material och nya lösningar som ökar kundernas lönsamhet samtidigt som den totala miljöpåverkan minskar. Billerud och Korsnäs slogs ihop 2012 och har tillsammans 150 års erfarenhet med sig och är idag världsledande inom pappers- och kartongmaterial. Billerud Korsnäs består av cirka 4300 medarbetare och finns i 18 länder. Läs mer på www.billerudkorsnas.se.

Som HR-chef på bruket i Skärblacka ansvarar du för att fortsätta utveckla HR och affär där du har en viktig roll i den förändring som bruket just nu går igenom. Du leder ett team på 8 personer och tillsammans driver ni frågor inom bla Employer Branding, ledarutveckling, kompetensutveckling och arbetsrätt. Din uppgift är att skapa engagemang bland medarbetare och chefer och se till att organisationen fortsätter vara framgångsrik. Du har en central roll i brukets ledningsgrupp och har streckad linje till Brukschefen, du rapporterar till Produktions HR-direktör.

Din profil

Du har en bred HR-bakgrund där du har jobbat brett inom HR med allt från Employer Branding, coachning av chefer, rekrytering till neddragningar. Du har drivit förhandlingar och förändringar och du trivs i företag där utveckling är i fokus. Du har erfarenhet av personalledning och har en akademisk examen från PA-programmet eller liknande. Du tycker om att motivera och inspirera samt är självgående med mycket energi.

Vi erbjuder

På BillerudKorsnäs får du vara med om en spännande utvecklingsresa där du och ditt HR-team är med och påverkar brukets och företagets fortsatta arbete. Du får möjlighet att arbeta i ett bolag som värnar om miljön, där kollegor trivs och jobbar tillsammans.

Önskas ytterligare information är du välkommen att ta kontakt med ansvariga konsulter på K2 Search AB; Josefin Cohen, josefin.cohen@k2search.se eller Annika Stålhandske Holm, annika.stalhandskeholm@k2search.se. All kontakt med K2 Search behandlas konfidentiellt. Välkommen med din ansökan snarast, intervjuer sker löpande.

Executive Search se.