Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

HR-chef Skärblacka

Billerud korsnäs fokuserar på att erbjuda förpackningsmarknaden hållbara material och nya lösningar som ökar kundernas lönsamhet samtidigt som den totala miljöpåverkan minskar. Billerud och korsnäs slogs ihop 2012 och har tillsammans 150 års erfarenhet med sig och är idag världsledande inom pappers- och kartongmaterial. Billerud korsnäs består av cirka 4300 medarbetare och finns i 18 länder.

Som hr-chef på bruket i skärblacka ansvarar du för att fortsätta utveckla hr och affär där du har en viktig roll i den förändring som bruket just nu går igenom. Du leder ett team på 8 personer och tillsammans driver ni frågor inom bla employer branding, ledarutveckling, kompetensutveckling och arbetsrätt. Din uppgift är att skapa engagemang bland medarbetare och chefer och se till att organisationen fortsätter vara framgångsrik.

Din profil

Du har en bred hr-bakgrund där du har jobbat brett inom hr med allt från employer branding, coachning av chefer, rekrytering till neddragningar. Du har drivit förhandlingar och förändringar och du trivs i företag där utveckling är i fokus. Du har erfarenhet av personalledning och har en akademisk examen från pa-programmet eller liknande.

Vi erbjuder

På billerudkorsnäs får du vara med om en spännande utvecklingsresa där du och ditt hr-team är med och påverkar brukets och företagets fortsatta arbete.

K2 Search samlar de bästa inom rekrytering, research och koordinering med syfte – att med executive search hjälpa dig stärka er affär och göra er organisation ännu starkare. Läs mer

id609 0