Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Regional Sälj- och Marknadschef Syd

Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar attraktiva boendemiljöer i nyproduktion. Vi är samtidigt en av sveriges största fastighetsförvaltare, med bostadsrättsföreningar och kommersiella och offentliga fastighetsägare som kunder. Vår verksamhet finns över hela landet och i dag är vi cirka 2 400 medarbetare som arbetar mot samma mål – att vara ledande i utveckling, produktion och förvaltning av rummen som du bor och arbetar i. Med vår kooperativa värdegrund är riksbyggen en attraktiv arbetsgivare som erbjuder medarbetarna möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande.

Riksbyggen affärsområde bostad arbetar med nyproduktion samt ombyggnation av bostäder och är indelat i fyra geografiska regioner, vilka i sin tur är indelade i ett antal marknadsområden.

Rollen som regional sälj- och marknadschef syd innebär att på ett övergripande plan ansvara för försäljningen och marknadsföringen av riksbyggens nyproducerade bostäder i region syd. Du formulerar strategier för detta och bryter ner dem i affärsplan, budget och prognos. Du ingår i regionledningen och bidrar således även till regionens utveckling i ett bredare perspektiv. Sälj- och marknadsorganisationen i syd består av drygt 10 personer vilka rapporterar direkt till dig.

Ansvarsområden:

– säkerställa att resurser för marknad och försäljning är effektivt tilldelade i varje marknadsområde med tillhörande projekt
– prognos- och budgetarbete
– sammanställa marknads- och försäljningsinformation
– personalansvar

Vi erbjuder

Riksbyggen är ett rikstäckande och ekonomiskt välmående företag med en verksamhet som bygger på starka värdegrunder. För rätt person innebär rollen ett fritt arbete med goda möjligheter att få vara med och göra skillnad.

Vem är du?

Du känner ett stort engagemang för frågor inom samhällsutveckling men har även ett tydligt kommersiellt intresse. Du har stark erfarenhet av att arbeta med försäljning och marknadsföring av koncept. Vi värdesätter erfarenhet kopplad till fastighetsbranschen, men ser det som viktigare att du är en nytänkare med starka visioner.

Vi ser vidare att du har:

• ledarerfarenhet
• förmågan att kunna arbeta omväxlande strategiskt och operativt
• erfarenhet av att driva förändringsprocesser
• analytisk förmåga

Som person är du mål- och resultatorienterad och drivs av utveckling. Du har förmåga att arbeta strukturerat och metodiskt.

Ansökan

K2 Search modell av rekrytering visar hur man lyckas med att rekrytera VD . Läs mer

id609 2