Vxl: 010-209 97 22
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Sälj- och Marknadsansvarig Syd

Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar attraktiva boendemiljöer i nyproduktion. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare, med bostadsrättsföreningar och kommersiella och offentliga fastighetsägare som kunder. Vår verksamhet finns över hela landet och i dag är vi cirka 2 400 medarbetare som arbetar mot samma mål – att vara ledande i utveckling, produktion och förvaltning av rummen som du bor och arbetar i. Med vår kooperativa värdegrund är Riksbyggen en attraktiv arbetsgivare som erbjuder medarbetarna möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande. Här får du ett jobb med rum för hela livet! Läs mer på www.riksbyggen.se 

Som Sälj- och Marknadsansvarig Syd på Riksbyggen ansvarar du för marknadsföringen och försäljningen av Riksbyggens nyproducerade bostäder Skåne.

Du kommer att vara delaktig i arbetet med att ta fram beslutsunderlag i form av målgruppsanalyser, prognoser och affärsplaner och redan i tidiga skeden samverkar du med projektledare för att utforma projekt utifrån ett målgruppsperspektiv. Vidare ansvarar du för media- och aktivitetsplanering för marknadsområdets projekt. I samråd med övriga sälj- och marknadsansvariga i regionen planerar och genomför du marknadsföringen av Riksbyggen i Skåne. Du ansvarar för upphandlingar av till exempel mäklare samt för att ta fram säljmaterial. Vidare fungerar du som daglig säljledare för övriga säljare/mäklare.

Som Sälj- och Marknadsansvarig Syd ingår du i marknadsområdesledningen tillsammans med marknadsområdescheferna och du företräder ditt marknadsområde inför regionledningen i frågor som rör försäljning/marknadsföring. Du rapporterar till Sälj- och Marknadschefen för Region Syd inom affärsområde Bostad och utgår ifrån Riksbyggens regionkontor i Hyllie, Malmö.

Vi erbjuder

En spännande tjänst i ett av Sveriges mest dynamiska områden. För rätt person innebär rollen ett fritt arbete med goda möjligheter att få vara med och göra skillnad. Riksbyggen är ett rikstäckande och ekonomisk välmående företag med en verksamhet som bygger på starka värdegrunder. Vi erbjuder goda karriärmöjligheter internt.

Vem är du?

Du känner ett starkt engagemang för frågor inom samhällsutveckling men har även ett tydligt kommersiellt intresse. Du har god vana av att arbeta med marknadsföring och försäljning av koncept. Vi värdesätter erfarenhet kopplad till fastighetsbranschen inom såväl offentlig som privat sektor. Men framförallt är du en nytänkare med starka visioner. Precis som Riksbyggen.

Vi ser vidare att du har

• Erfarenhet av taktisk/operativ marknadsföring
• Relevant eftergymnasial eller akademisk utbildning

Som person är du:

• Analytisk – Förstår och analyserar komplexa frågor och problem snabbt. Gör förnuftiga och rationella bedömningar.
• Kreativ – Genererar nya idéer, bearbetar dem och genomför idéerna.
• Mål- och resultatorienterad – Har fokus på vad som ska uppnås, starkt driv och initiativförmåga.
• Relationsbyggare – Har en god förmåga att skapa och upprätthålla nätverk internt och externt.
• Vi tror även att du har integritet och en god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift.

I denna rekrytering samarbetar vi med K2 Search. Har du frågor gällande rollen är du välkommen att kontakta Rekryteringskonsult Fredrik Lind telefon 0765-259040 eller Researchkonsult Johanna Mattsson telefon 073-5216500. All kontakt med K2 Search behandlas konfidentiellt. Sök ej via ansökningsknappen uppe till höger, sök tjänsten via https://www.riksbyggen.se/jobb-och-karriar/lediga-tjanster/Vi vill ha din ansökan snarast, dock senast 2017-09-30.

.