Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Sälj- och Marknadsansvarig Syd

Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar attraktiva boendemiljöer i nyproduktion. Vi är samtidigt en av sveriges största fastighetsförvaltare, med bostadsrättsföreningar och kommersiella och offentliga fastighetsägare som kunder. Vår verksamhet finns över hela landet och i dag är vi cirka 2 400 medarbetare som arbetar mot samma mål – att vara ledande i utveckling, produktion och förvaltning av rummen som du bor och arbetar i. Med vår kooperativa värdegrund är riksbyggen en attraktiv arbetsgivare som erbjuder medarbetarna möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande.

Som sälj- och marknadsansvarig syd på riksbyggen ansvarar du för marknadsföringen och försäljningen av riksbyggens nyproducerade bostäder skåne.

Du kommer att vara delaktig i arbetet med att ta fram beslutsunderlag i form av målgruppsanalyser, prognoser och affärsplaner och redan i tidiga skeden samverkar du med projektledare för att utforma projekt utifrån ett målgruppsperspektiv. Vidare ansvarar du för media- och aktivitetsplanering för marknadsområdets projekt. I samråd med övriga sälj- och marknadsansvariga i regionen planerar och genomför du marknadsföringen av riksbyggen i skåne. Du ansvarar för upphandlingar av till exempel mäklare samt för att ta fram säljmaterial.

Som sälj- och marknadsansvarig syd ingår du i marknadsområdesledningen tillsammans med marknadsområdescheferna och du företräder ditt marknadsområde inför regionledningen i frågor som rör försäljning/marknadsföring.

Vi erbjuder

En spännande tjänst i ett av sveriges mest dynamiska områden. För rätt person innebär rollen ett fritt arbete med goda möjligheter att få vara med och göra skillnad. Riksbyggen är ett rikstäckande och ekonomisk välmående företag med en verksamhet som bygger på starka värdegrunder.

Vem är du?

Du känner ett starkt engagemang för frågor inom samhällsutveckling men har även ett tydligt kommersiellt intresse. Du har god vana av att arbeta med marknadsföring och försäljning av koncept. Vi värdesätter erfarenhet kopplad till fastighetsbranschen inom såväl offentlig som privat sektor. Men framförallt är du en nytänkare med starka visioner.

Vi ser vidare att du har

• erfarenhet av taktisk/operativ marknadsföring
• relevant eftergymnasial eller akademisk utbildning

Som person är du:

• analytisk – förstår och analyserar komplexa frågor och problem snabbt.

K2 Search AB är ett rekryteringsföretag som kan mer än bara rekrytering. Läs mer

id609 3