Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Strategisk Kvalitetsutvecklare

Green cargo erbjuder effektiv och hållbar järnvägslogistik för det svenska näringslivet. Vår vision är att erbjuda järnvägslogistik i världsklass. Vi kör ca 70 procent av sveriges godståg och med partners når vi hela europa. Vi är en helintegrerad del av våra största kunders logistikkedja och utgör därför en viktig faktor i utvecklingen av det svenska näringslivet. Vi har verksamhet och anställda på ca 70 orter i hela sverige, från kiruna till malmö. Green cargo ägs av svenska staten. Koncernen har ca 1 900 anställda och en årsomsättning på ca 4,2 miljarder sek.

Som strategisk kvalitetsutvecklare kommer du att styra det integrerade ledningssystemet i nära samarbete med hr, produktion och kommunikation samt förvalta och utveckla ledningssystemet enligt kvalitets- och arbetsmiljö-standarder.

I rollen kommer du vara sakredaktör för styrande dokument relaterade till kvalitetsledning och ta fram underlag till ledningens genomgång.

Du har ansvar för att koordinera kundrevisioner och kundenkäter som rör kvalitet, miljö, arbetsmiljö, säkerhet och farligt gods.

I rollen har du ett övergripande ansvar för dokumentstyrningen inom green cargo.

I rollen är det naturligt att identifiera förbättringsområden baserat på revisioner samt stötta i arbetet med relaterade förbättringar.

Vi erbjuder

Du kommer in i en organisation med positiv känsla, platt organisation och korta beslutsvägar.

Kvalifikationer

• minst 5 års erfarenhet av kvalitets- och förbättringsarbete.

Kompetenser

• strukturerad
• analytisk
• lösningsorienterad
• bra på samarbete
• stark kommunikatör
• verksamhetsintresserad/affärsinriktad

Runt 250 chefsrekryteringar om året gör oss till ett av Nordens ledande Executive Search-företag. Läs mer

id608