Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Commercial Manager

Apollo startades 1986 och är idag en av nordens ledande researrangörer. Apollo bildar tillsammans med flygbolaget novair, specialistarrangörerna golf plaisir, lime travel och xtravel, samt sportresorten playitas, gruppen der touristik nordic ab.
Apollo är, sedan 2015, del av den privatägda tyska koncernen rewe med över 300 000 medarbetare och är tysklands fjärde största arbetsgivare. Rewe omsätter 74 miljarder euro, apollo omsätter 7 miljarder sek och har cirka 900 000 resenärer. I norden är man cirka 570 medarbetare totalt, varav 260 personer på kontoret i stockholm.

Rollbeskrivning

Apollo söker nu en commercial manager till den kommersiella avdelningen, vars syfte är att ge de bästa förutsättningarna för skapandet av nya erbjudanden för apollos samtliga marknader.

I denna spännande roll kommer du att vara med och utveckla destinationer på global basis, i linje med de nordiska destinationernas strategier avseende tillväxt och volymer. Du får möjlighet att vara med och arbeta med konceptutveckling, öka effektivitet och produktivitet på nordisk nivå.

Du ansvarar för flyginköp med fokus på leverantörssamarbeten och vidareutvecklar förutsättningar för nya intäktströmningar.

Du har en central roll i den kommersiella organisationen på nordisk nivå och sitter med i den kommersiella ledningsgruppen.

Profil

För att trivas i rollen som commercial manager på apollo är du en självgående problemlösare med hög integritet. Vi letar efter dig som är prestigelös, flexibel och utvecklingsorienterad.

För att lyckas i rollen är du analytisk och snabbtänkt, har känsla för affären och har förmågan att se helheter och kombinera strategier med operativt arbete.

Kvalifikationer

• akademisk examen
• erfarenhet av ledarskap
• förhandlingserfarenhet
• flytande i tal och skrift i svenska och engelska
• van att jobba i excel
• konsulterfarenhet
• branscherfarenhet från resebranschen är meriterande

Skapa framgångsrikt VD arbete och registrera dig i K2 Search kandidatdatabas. Läs mer

id609 3