Vxl: 010-209 97 22
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Commercial Manager

Apollo startades 1986 och är idag en av Nordens ledande researrangörer. Apollo bildar tillsammans med flygbolaget Novair, specialistarrangörerna Golf Plaisir, Lime Travel och Xtravel, samt sportresorten Playitas, gruppen DER Touristik Nordic AB.
Apollo är, sedan 2015, del av den privatägda tyska koncernen REWE med över 300 000 medarbetare och är Tysklands fjärde största arbetsgivare. REWE omsätter 74 miljarder Euro, Apollo omsätter 7 miljarder SEK och har cirka 900 000 resenärer. I Norden är man cirka 570 medarbetare totalt, varav 260 personer på kontoret i Stockholm. Apollo arbetar aktivt för hållbart resande och socialt ansvar och samarbetar med b.la SOS Barnbyar och Ecpat.

Rollbeskrivning

Apollo söker nu en Commercial Manager till den kommersiella avdelningen, vars syfte är att ge de bästa förutsättningarna för skapandet av nya erbjudanden för Apollos samtliga marknader.

I denna spännande roll kommer du att vara med och utveckla destinationer på global basis, i linje med de nordiska destinationernas strategier avseende tillväxt och volymer. Du får möjlighet att vara med och arbeta med konceptutveckling, öka effektivitet och produktivitet på nordisk nivå. Du kommer att växla mellan det strategiska och operativa i en komplex roll med många stakeholders.

Du ansvarar för flyginköp med fokus på leverantörssamarbeten och vidareutvecklar förutsättningar för nya intäktströmningar. I denna roll leder du två medarbetare.

Du har en central roll i den kommersiella organisationen på nordisk nivå och sitter med i den kommersiella ledningsgruppen. I den här rollen är man den kommersiella direktörens förlängda arm gällande styrning, rådgivning, uppföljning och utveckling.

Profil

För att trivas i rollen som Commercial Manager på Apollo är du en självgående problemlösare med hög integritet. Vi letar efter dig som är prestigelös, flexibel och utvecklingsorienterad. Vi ser gärna att du är pragmatisk och hands-on men med förmågan att arbeta strategiskt.

För att lyckas i rollen är du analytisk och snabbtänkt, har känsla för affären och har förmågan att se helheter och kombinera strategier med operativt arbete. Du är utåtriktad och engagerade och trivs som ledare och vill växa i ditt ledarskap.

Kvalifikationer

• Akademisk examen
• Erfarenhet av ledarskap
• Förhandlingserfarenhet
• Flytande i tal och skrift i svenska och engelska
• Van att jobba i excel
• Konsulterfarenhet
• Branscherfarenhet från resebranschen är meriterande

I denna rekrytering samarbetar Apollo med K2 Search AB. För mer information kontakta Josefin Cohen, 073-5437471, josefin.cohen@k2search.se eller Madeleine Rundgren, 076-55454022, madeleine.rundgren@k2search.se. Ansökningar och kontakter med K2 Search behandlas konfidentiellt. Välkommen med din ansökan snarast, intervjuer sker löpande. Sök tjänsten på www.k2search.se 

.