Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

HR-chef

6 december 1899 bildades stockholms droskägarförening, ursprunget till taxi stockholm. Vi är därmed sveriges äldsta taxibolag. Taxi stockholm 15 00 00 ab är moderbolag i koncernen taxi stockholm där även taxibolagen taxi ekerö, värmdö taxi, sveataxi skåne och sveataxi norrbotten ingår. Taxi stockholm har idag drygt 4700 dedikerade medarbetare som arbetar för att ge kunderna bästa möjliga upplevelse av sin taxiresa.

Ditt uppdrag som hr-chef blir att utveckla och leda hr-arbetet inom taxi stockholm. Inom hr-avdelningen arbetar idag en hr business partner, en lönespecialist, två utbildare och tre rekryterare. Du kommer ansvara för alla hr-processer (jämställdhetsarbete, lönekartläggning, arbetsmiljö, employer branding, rekrytering etc) både operativt och strategiskt. Rollen innefattar att få processer på plats för kontinuerlig utbildning av förare och hur dessa använder digitala utbildningsverktyg som idag finns på plats.

I rollen som hr-chef får du möjlighet att arbeta med förändring inom utbildning, rekrytering och employer branding och samtidigt ha helhetsansvaret för hr-verksamheten. Du får också vara del av ett team som tar taxi stockholm igenom en digital förändringsresa. Taxi stockholm tar sitt ansvar och är delaktig i arbetet för ett mer hållbart samhälle.

Vi erbjuder

Taxi stockholm är ett företag som alltid strävar efter att ligga i framkant när det gäller branschens utveckling. Tillsammans med kompetenta medarbetare får du möjlighet att bidra till att göra ett starkt varumärke ännu starkare. Du kommer ingå i ett positivt, drivet och serviceinriktat team. Vårt mål är att alltid överträffa kundens förväntningar.

Kvalifikationer

• tidigare ledarerfarenhet inom hr
• erfarenhet av arbete med alla hr-processer, gärna som hrbp eller hr-specialist
• dokumenterad erfarenhet av förändringsledarskap – initierat och drivit en förändringsprocess
• haft fokusområden som rekryteringen, utbildning och/ eller employer branding
• meriterande är akademisk utbildning
• kompetenser som är avgörande för att lyckas i denna roll är nytänkande och kreativitet, förmågan att genomföra förändringar, drivkraft och uthållighet, engagemang för organisationen, resultatorientering och stark muntlig kommunikation.

Skapa framgångsrikt VD arbete och registrera dig i K2 Search kandidatdatabas. Läs mer

id609 2