Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Business Manager

2010 genomfördes den största it-fusionen i norden när norges två största it-företag, edb och ergogroup, gick samman. Det är den sammanslagningen som dagens evry är baserat på. Våra ca 8 200 medarbetare levererar dagligen it-tjänster från närmare 50 städer i norden till ungefär 14 000 kunder i såväl offentlig sektor som det privata näringslivet. I sverige har vi 3 500 kunder, drygt 2 000 medarbetare, 24 kontor och ca 3,3 miljarder i omsättning. Exempel på kunder: klarna, sl, systembolaget, sveriges riksbank, volvo, skatteverket, skf, forex bank, vellinge kommun, handelsbanken.

Som business manager ansvarar du för att driva affärer riktade mot offentlig sektor. Du projektleder affärsprocesser med hög teknisk komplexitet och med stort adderat kundvärde för att utveckla kundernas verksamhet.

Eftersom teknik är en färskvara, är vårt arbetssätt agilt, vilket kräver att du har förmågan att blicka framåt. Med vårt stora kundfokus behöver du vara serviceminded, ha en positiv inställning och god känsla för kvalitet. Vår höga förändringstakt kräver också att du är flexibel, självständig och att du motiveras av resultat.

Vi erbjuder

Vår storlek är vår styrka. Som ett av nordens ledande it-bolag erbjuder vi dig fler möjligheter än likvärdiga företag. Våra säljare tycker det är roligt att jobba hos oss. Vi har stor geografisk spridning i sverige och världen – våra kunder är små som stora, välkända som okända, lokala som globala. Vår bredd, tillsammans med höga förändringstakt, ger dig kraft att utvecklas. Vi strävar efter att vara en modern och attraktiv arbetsplats.

Kvalifikationer

• erfarenheter från it branschen
• dokumenterad erfarenhet från framgångsrik komplex försäljning
• erfarenhet av offentlig upphandling (lou)
• erfarenhet av outsourcing

Egenskaper

• målmedveten
• tålmodig
• strukturerad och noggrann
• lösningsorienterad

Skapa framgångsrikt VD arbete och registrera dig i K2 Search kandidatdatabas. Läs mer

id609 1