Vxl: 010-209 97 22
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Head of HR Content & Seminars

Edge HR hjälper företag och organisationer att arbeta effektivt och professionellt med HR-frågor. Det gör vi genom att erbjuda webbtjänster, HR-system, seminarier och utbildningar inom HR, lön och arbetsrätt. Vi levererar tjänster till tusentals företag och organisationer inom alla olika branscher. Edge HR är ett bolag inom koncernen Wise Group AB (publ), som är noterat på OMX Small Cap. Vi är 35 medarbetare med kontor vid Hötorget i Stockholm, samt i Borås.
För mer information, besök www.edgehr.se 

Vill du vara med och bidra till utvecklingen av Sveriges HR-funktioner och HR som profession?

Rollen

Som Head of HR Content på Edge HR kommer du att ha ett stort ansvar för både utveckling och innehåll i webbtjänster och HR-system. I rollen ingår att bidra till affärsutveckling, och att genomföra löpande uppdateringar i Edge HR:s produktportfölj. Dina arbetsuppgifter består bland annat av att omvärldsbevaka vad som händer inom HR-området, träffa olika potentiella samarbetspartners och såklart kunder för att i nästa led kunna utveckla marknadsmässiga produkter och tjänster. Du kommer skriva artiklar, göra nyheter och ”white papers” kring inspirerande, nytänkande och viktiga HR-perspektiv för såväl mindre som större organisationer. Med din erfarenhet inom HR kommer du att bidra till att förbättra kunskaperna hos våra medarbetare, öka förståelsen för kundernas behov, vara örat mot marknaden och ha koll på vad som är aktuellt nu och i framtiden.

Som Head of Seminars på Edge HR spelar du en viktig roll i omvärldsbevakning, och i planering av större events där HR-kunskap och inblick i nytänkande HR är viktigt. De erfarna projektledarna planerar och genomför ca 100 utbildningar och seminarier om året. Som chef har du en viktig roll i att coacha och stötta projektledarna i balansen mellan långsiktiga projekt och kvartalsperspektiv/budget.

Du har ledaransvar för ett starkt team med sex medarbetare som du leder i deras operativa vardag, men även i den långsiktiga utvecklingen av Edge HR. Du kommer ingå i företagets ledningsgrupp och samverka mycket med säljfunktionen.

Vem är du?

Vi ser att du har en HR-erfarenhet som HRBP eller HR-chef. Du har god erfarenhet av ett brett HR-arbete från dina tidigare roller, och har en god förmåga att lyssna in din omvärld och utvecklingen inom HR-relaterat arbete ute i näringslivet. Du drivs av att utveckla, göra vardagen bättre och mer effektiv inom HR, och att få möta kunder/relatera till andra människor. Du är naturligt intresserad av och initierad i den digitala utvecklingen, och hur den kan bidra till verklig kundnytta i ett modernt affärsmässigt HR-arbete. Du tycker om att skriva och uttrycker dig väl såväl på svenska som på engelska.

Du har en akademisk examen inom beteendevetenskap eller HR-relaterade ämnen.

Edge HR samarbetar med K2 Search i denna rekrytering. Vill du veta mer kring rollen är du välkommen att kontakta: Gabriella Huss, rekryteringskonsult, gabriella.huss@k2search.se, tel 0708-68 58 45 eller researchkonsult Samuel Göranzon, samuel.goranzon@k2search.se, tel 0760-00 18 74.

Ansök till tjänsten på www.k2search.se – vi ser fram emot att höra av dig! Intervjuer och urvalsarbete kommer ske löpande. Sista ansökningsdag 7 jan. Ansökningar och kontakter behandlas självfallet konfidentiellt.

Executive Search se.