Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Chief Commercial Officer

Vår uppdragsgivare är ett värderingsstyrt nordiskt försäljningsbolag med tillgänglighet, kompetens och personligt engagemang i fokus. Verksamheten omfattar försäljning av tjänster, via e-handel och butiker inom både b2c och b2b och med fem olika varumärken. På bolaget arbetar branschens vassaste säljare och specialister – deras passion, kompetens och långa erfarenhet är företagets viktigaste konkurrensmedel. Bolaget har ca 450 medarbetare med huvudkontor i göteborgsregionen.

Chief commercial officer (cco) är en nyinrättad roll som övergripande skall ansvara för att fortsatt utveckla bolaget inom e-handel och att utveckla kundmötesupplevelsen inom butikerna.

Vi erbjuder:

Detta är en unik möjlighet att få verka i en dynamisk miljö och driva den viktiga utvecklingen av bolagets försäljningsverksamhet baserat på kundbehov, varumärkesvision och försäljningsmål. I din roll som cco leder och fördelar du ansvar för att utveckla försäljningen, såväl analogt som digitalt inom ett av bolagets affärsområden. Du driver tillväxten inom affärsområdet i tätt direkt samarbete med rapporterande chefer och indirekt genom dess underställda medarbetare. I ditt ansvar ligger bl.a.

Företagets kultur kännetecknas av en positiv, öppen och prestigelös atmosfär, där alla tar ansvar och är engagerade i att leverera den bästa kvaliteten och omsorgen om både varandra och kunderna varje dag.

Inom affärsområdet arbetar idag cirka 200 dedikerade medarbetare, med djup och bred kompetens som du ansvarar för via cirka 5 direktrapporterande chefer. För att leda detta spännande förändringsarbete i samklang med tillväxt krävs att du har ett strategiskt synsätt med en mycket god förmåga att bryta ned bolagets strategiska plan till operativa aktiviteter tillsammans med din ledningsgrupp, samt att du via ett dynamiskt och tryggt ledarskap motiverar och inspirerar dina medarbetare.

Vi söker dig som har

· minst eftergymnasial utbildning inom försäljning, ekonomi eller marknad

· minst 10 års erfarenhet av arbete inom försäljningsintensiv organisation inom b2c där försäljningen skett både via butik, digitalt, gärna inom service- eller detaljhandelsbranschen

· minst 5 års erfarenhet av chefsposition med resultat- och personalansvar, samt erfarenhet av att leda andra chefer

· erfarenhet ifrån ett lyckat kunddrivet förändringsarbete

· mycket goda kunskaper i företagsekonomi, budgetarbete, resultatanalys etc.

· meriterande är kunskap inom och erfarenhet av att agera på en konkurrensutsatt marknad där kunderna flyttar över       olika kanaler och enheter

· erfarenhet ifrån ledningsgruppsarbete på högre nivå är meriterande

 

Intresserad av Sveriges vassaste rekryteringsföretag? Vill du veta mer om hur vi kan stärka din organisation? Hör av dig till oss här så återkommer vi inom 24 timmar. Läs mer

id609 0