Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Country Manager

Tilda’s ab har funnits sedan 1988 och är ett nischat grossistbolag. Vi är störst inom de produktgrupper som vi distribuerar. Vår värld består av roliga och unika barnsaker. Vår målsättning är att distribuera produkter av hög kvalitet samt med ett bra värde. Detta innebär att vi hela tiden strävar efter att ligga i framkant samt vidareutveckla oss. Tilda´s är ett dotterbolag inom en dansk koncern.

Vill du vara med att utveckla försäljningen i ett stabilt och bra företag med stark tillväxtpotential?

Vi söker nu en country manager med fokus på försäljning/affärsutveckling och tillväxt till tilda’s ab. I samband med att vd:n/ägaren har sålt majoriteten av bolaget kommer han att lämna sin operativa del i företaget. Därför rekryterar vi en country manager som ska ta över ansvaret för att utveckla verksamheten och ansvara för den operativa driften.

Ansvaret

Syftet med rollen som country manager är att fokusera på att ta bolaget till nästa fas genom att skapa och driva en tillväxtresa både nationellt och internationellt. Detta är en mångfacetterad operativ ledarroll med fullt ansvar för den dagliga driften, produktutveckling, försäljningsutveckling och med egen försäljningsbudget. Som country manager för tilda’s har du övergripande strategiskt och operativt ansvar för; försäljning, budget, resultat, lönsamhet, arbetsmiljö, verksamhetsansvar med tillväxt i fokus och ett team på ca 10 personer.

Din bakgrund/profil

• akademisk examen inom ekonomi, marknadsföring, civilekonom eller liknande
• erfaren försäljningschef inom relevant område som gärna har arbetat mot butiker och dvh från grossistsidan
• arbetat med exportmarknad och gärna varit med att byggt upp en sådan
• goda ekonomikunskaper och van vid roi-ansvar
• god ledarbakgrund med starkt intresse för ett operativt och delegerande ledarskap
• gärna produktutvecklings- och inköpserfarenhet
• duktigt inom it och system
• behärskar svenska (modersmål), engelska (affärsmässig nivå) samt god förståelse av danska

Är du den vi söker?

Vi söker en trygg och stabil ledare med entreprenörsanda och kreativitet. Du är en god kommunikatör i både tal och skrift med en förmåga att kommunicera på ett tydligt och inspirerande sätt både internt och externt. Vi ser även att du har strategisk höjd med förmåga att se helheten och kan variera mellan det operativa och strategiska på ett naturligt sätt. Som ledare är du lyhörd och förtroendeingivande, inspirerande och motiverande, lättsam och öppen samt har tillit till andra.

Vi erbjuder dig

Tilda’s är ett företag med ett gott rykte och marknadsledande inom sina segment. Företaget befinner sig i en mycket spännande tillväxtfas och är en del i ett större sammanhang med massor av potential att skapa bra synergier. Som medarbetare på tilda’s får du ett tydligt mandat, frihet under ansvar samt stora möjligheter att påverka och bidra med egna idéer. I denna roll får du verkligen möjlighet att påverka och vara med i den fortsatta utvecklingen av att positionera företaget och bygga varumärket och igenkännandet.

Övrigt

Placering på företagets kontor i vellinge.
resor i tjänsten förekommer på regelbunden basis både nationellt och internationellt.

Välkommen med din ansökan!

K2 Search modell av rekrytering visar hur man lyckas med att rekrytera VD . Läs mer

id609 2