Vxl: 010-209 97 22
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Director of services

Densiq har levererat tätningslösningar till sina kunder i snart 100 år. Denna långa erfarenhet har gett stor kunskap och erfarenhet vilken är basen i det fortsatta arbetet som ledande partner för nordisk processindustri. Hög tillgänglighet för kunderna och förmåga att leverera den absolut bästa servicen och kvaliteten inom de branscher där vi är aktiva är ambitionsnivån för verksamheten. Densiq ingår i Latour Industries som är ett av fyra helägda affärsområden inom Latour med en total omsättning på ca 2,5 miljarder kronor.

För att vara framgångsrik hos oss är du en positiv, engagerad och ärlig person som alltid är lösningsfokuserad. Du är stolt över att få vara ansvarig för tjänsteerbjudandet i ett specialistföretag och har ett intresse för-, och en tro på ”lösningarna”. Du har lätt för att anpassa dig till nya miljöer och människor och har ett utvecklat affärssinne. Du är en erkänt duktig ledare och din entusiasm smittar av sig på din omgivning.

Vi söker en person som har nedanstående erfarenheter och egenskaper:

• Erfarenhet av ledande roll inom processindustrin
• Du har med fördel ett nätverk inom den nordiska processindustrin
• Erfarenhet av att jobba affärsmässigt
• Teknisk utbildning alternativt motsvarande teknisk/praktisk erfarenhet från arbetslivet

Vad vi kan erbjuda dig

Vår företagskultur premierar friheten att få påverka och växa inom koncernen där snabba beslutsvägar är en självklarhet. Du kommer att vara ansvarig för vårt tjänsteerbjudande. Vi erbjuder våra kunder marknadens bredaste utbud av helhetslösningar inom tätningsteknik. Vår företagskultur präglas av god stämning, professionalitet och en positiv framtidstro.

Önskas ytterligare information om tjänsten är du välkommen att ta kontakt med Lena Serner på K2 Search AB, tel. 0702-900 995 eller researchkonsult Esra Yucel tel 0735-21 65 02. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Vi vill ha din ansökan snarast. Ansök tjänsten på www.k2search.se

.