Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Director of services

Densiq har levererat tätningslösningar till sina kunder i snart 100 år. Denna långa erfarenhet har gett stor kunskap och erfarenhet vilken är basen i det fortsatta arbetet som ledande partner för nordisk processindustri. Hög tillgänglighet för kunderna och förmåga att leverera den absolut bästa servicen och kvaliteten inom de branscher där vi är aktiva är ambitionsnivån för verksamheten.

För att vara framgångsrik hos oss är du en positiv, engagerad och ärlig person som alltid är lösningsfokuserad. Du är stolt över att få vara ansvarig för tjänsteerbjudandet i ett specialistföretag och har ett intresse för-, och en tro på ”lösningarna”. Du har lätt för att anpassa dig till nya miljöer och människor och har ett utvecklat affärssinne.

Vi söker en person som har nedanstående erfarenheter och egenskaper:

• erfarenhet av ledande roll inom processindustrin
• du har med fördel ett nätverk inom den nordiska processindustrin
• erfarenhet av att jobba affärsmässigt
• teknisk utbildning alternativt motsvarande teknisk/praktisk erfarenhet från arbetslivet

Vad vi kan erbjuda dig

Vår företagskultur premierar friheten att få påverka och växa inom koncernen där snabba beslutsvägar är en självklarhet. Du kommer att vara ansvarig för vårt tjänsteerbjudande. Vi erbjuder våra kunder marknadens bredaste utbud av helhetslösningar inom tätningsteknik.

Sedan 1996 har K2 Search som rekryteringsföretag utfört över 2500 Executive Search-uppdrag inom olika branscher och funktioner. Läs mer

id608