Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Researchkonsult Malmö

K2 search har sedan 1996 hjälpt företag i norden att överträffa sina affärsmål genom kvalificerad executive search och interim management på ledningsgrupps- och mellanchefsnivå. Merparten av våra uppdrag kommer från långvariga kunder och deras vidare rekommendationer. Våra kunder är vana att ställa höga krav på sina rekryteringspartners och dessa lever vi upp till. Vår strävan är att alltid vara en långsiktig samarbetspartner i rekrytering och byggandet av framgångsrika företag. Sedan augusti 2007 ingår k2 search i wise group ab, en koncern som är noterad på nasdaq omx nordic small cap.

Är du en engagerad person som drivs av att ha kontakt med människor, vara med att göra affärer samt leverera kvalitet? då kan du vara rätt för oss!

Vi söker nu en driven och engagerad person till vårt konsultteam i malmö. I rollen som researchkonsult på k2 search har du en avgörande roll för vår kärnaffär. Sedan många år tillbaka har k2 search prioriterat vikten av searchkompetens och analys vid exekutiva rekryteringar och har således byggt upp en stor searchavdelning med medarbetare i stockholm, linköping, göteborg, helsingfors samt i Öresundsregionen.

I uppdragen på k2 search arbetar du alltid i team med en rekryteringskonsult och tillsammans ansvarar ni för en professionell och högkvalitativ rekryteringsprocess gentemot såväl kund som kandidat. Du ansvarar för att driva searchprocessen framåt vilket innebär att du kartlägger, identifierar, kontaktar och attraherar potentiella kandidater till våra rekryteringsuppdrag. Du arbetar proaktivt och bygger relationer med potentiella kandidater och gör ett första urval. Du är nätverkande och kundfokuserad och har nära kontakt med kunder och kandidater under processens gång.

Profil

Som person är du naturligt förtroendeingivande och för dig vant bland högre beslutsfattare i en konsultativ roll. Du uppskattar kombinationen av analysarbete och att träffa nya människor och trivs i miljöer där det händer mycket.

Kvalifikationer

• van att arbeta kundnära och nätverkande
• mycket meriterande med erfarenhet av rekrytering/headhunting
• van att uttrycka dig väl i tal och skrift
• akademisk examen

Egenskaper

• affärsorienterad och professionell
• analytisk och strukturerad
• uthållig, flexibel och möjlighetsorienterad
• driven, engagerad och nyfiken

Önskas ytterligare information om tjänsten är du välkommen att ta kontakt med johanna mattsson på 0735-216 500.

En Interim Manager är som en managementkonsult men agerar och implementerar även de överenskomna aktiviteterna som en fullvärdig medlem i teamet och organisationen . Läs mer

id610