Vxl: 010-209 97 22
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Quality-/New Product Development Manager

Nordbakels distribuerar ingredienser för flera marknader och produktsegment såsom hantverks-, industribagerier och dagligvaruhandel. Vi tillhandahåller ingredienser för bröd, konditorivaror och konfektyr på alla 5 kontinenter i världen. De olika Bakelsföretagen servar tillsammans kunder i över 120 länder. Våra produkter utformas för att möta kundens specifika krav – allt från större industriproduktioner till lokala bagerier och konditorier. BRC certifierad. Vår affärsidé är att; stärka våra kunders lönsamhet genom att öka våra kunders produktivitet genom effektivare råvaror eller bageriapplikationer. Läs mer på www.bakels.com 

Interimsuppdrag

Uppdraget

• Utveckla och etablera en ”ny” stabil Q/NPD-enhet som säkerställer företagets och branschens krav på kvalitet och säkerhet.
• Att hantera hela kedjan i kvalitetsarbetet, från kund till slutprodukt och leverans där du leder, utvecklar och förbättrar arbetsprocesser inom Q/NPD- enheten.
• Etablera stabila samarbetsprocesser och arbetsmetoder med interna och externa intressenter, såsom ex. försäljnings- och produktionsenheter, kunder och ledningsgruppen.
• Framtagande av förslag på kvalitetsmanual- och arbetsmanual, KPI: er och budget för enheten.
• Delta i och bidra till utveckling i ledningsgruppsarbetet.

Din bakgrund

• Du behöver ha en mycket gedigen erfarenhet av “BRC Global Standards” kring kvalitet och säkerhet inom livsmedelsindustrin. Du vet vad hög kvalitet innebär!
• HACCP-certifierad på minst nivå 3, helst nivå 4, är ett krav för att kunna klara av uppdraget.
• Du har någon form av akademisk utbildning inom livsmedels-/kemi/bioteknik eller liknande.
• Vi ser gärna att du har goda kunskaper om NPD (New Product Development) och är van att arbeta med etablerade och strukturerade processer och hur man utvecklar dem vidare.

Som person

Du behöver vara en rutinerad och trygg chef med förmåga att prioritera och skapa stabila arbetsprocesser och metoder. Du är en person som inte enbart leder enheten utan deltar även i det praktiska arbetet. Förmåga och vilja att samarbeta med hela organisationen och kunder från start och testning till färdig produkt.

Vad kan vi erbjuda dig?

Bakels Aromatic erbjuder en viktig nyckelroll där du i nära dialog med nya VD:n och ledningsgruppen får möjlighet att kunna påverka och skapa formerna för framtida kvalitets- och utvecklingsarbetet i bolaget. Bakels Aromatic är ett företag i tillväxt som är inne i en fas av förändring och utveckling. Du kommer i rollen att få möjlighet att delta i utvecklingen av företaget och skapa en stabil plattform för företagets expansion.

Tjänsten är ett interimsuppdrag och arbetet är på heltid. Vi ser gärna start så snart som möjligt.

Bakels samarbetar med K2 Search i detta uppdrag. Vill du veta mer kring rollen är du välkommen att kontakta Calle Sterner, 076-1250084 eller Annika Stålhandske på 076-5259051. Ansök tjänsten på www.k2search.se – vi ser fram emot att höra av dig så snart som möjligt! Ansökningar och kontakter behandlas självfallet konfidentiellt.

Executive Search se.