Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Quality-/New Product Development Manager

Nordbakels distribuerar ingredienser för flera marknader och produktsegment såsom hantverks-, industribagerier och dagligvaruhandel. Vi tillhandahåller ingredienser för bröd, konditorivaror och konfektyr på alla 5 kontinenter i världen. De olika bakelsföretagen servar tillsammans kunder i över 120 länder. Våra produkter utformas för att möta kundens specifika krav – allt från större industriproduktioner till lokala bagerier och konditorier. Brc certifierad. Vår affärsidé är att; stärka våra kunders lönsamhet genom att öka våra kunders produktivitet genom effektivare råvaror eller bageriapplikationer.

Interimsuppdrag

Uppdraget

• utveckla och etablera en ”ny” stabil q/npd-enhet som säkerställer företagets och branschens krav på kvalitet och säkerhet.
• att hantera hela kedjan i kvalitetsarbetet, från kund till slutprodukt och leverans där du leder, utvecklar och förbättrar arbetsprocesser inom q/npd- enheten.
• etablera stabila samarbetsprocesser och arbetsmetoder med interna och externa intressenter, såsom ex.

Din bakgrund

• du behöver ha en mycket gedigen erfarenhet av “brc global standards” kring kvalitet och säkerhet inom livsmedelsindustrin.

Som person

Du behöver vara en rutinerad och trygg chef med förmåga att prioritera och skapa stabila arbetsprocesser och metoder. Du är en person som inte enbart leder enheten utan deltar även i det praktiska arbetet.

Vad kan vi erbjuda dig?

Bakels aromatic erbjuder en viktig nyckelroll där du i nära dialog med nya vd:n och ledningsgruppen får möjlighet att kunna påverka och skapa formerna för framtida kvalitets- och utvecklingsarbetet i bolaget. Bakels aromatic är ett företag i tillväxt som är inne i en fas av förändring och utveckling.

Tjänsten är ett interimsuppdrag och arbetet är på heltid.

Bakels samarbetar med k2 search i detta uppdrag. Vill du veta mer kring rollen är du välkommen att kontakta calle sterner, 076-1250084 eller annika stålhandske på 076-5259051.

En Interim Manager är som en managementkonsult men agerar och implementerar även de överenskomna aktiviteterna som en fullvärdig medlem i teamet och organisationen . Läs mer

id610