Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Affärsdriven VD

”vi är rekryteringsbyrån som går vår egen väg. Det gör vi genom personlig service och affärsinriktade medarbetare som designar, utvecklar och genomför ömsesidigt hållbara rekryteringslösningar tillsammans med kunder och kandidater som ställer höga krav.

Läs mer på www.wise.se 

Vi söker nu dig som vill ta rekryteringsbyrån till nästa nivå samtidigt som du utmanar och utvecklar branschen!

Är du vår nya vd?

Efter närmare 10 år på wise professionals går vår vd ingrid höög vidare till rollen som koncern vd för vårt moderbolag wise group. Hon blir med andra ord din närmaste chef. Ingrid är väldigt kreativ, innovativ, nyfiken, otroligt affärsmässig och bra på försäljning.

”for your growth and reputation” är vårt varumärkeslöfte.

Du arbetar främst med ditt bolag men i nära samarbete med övriga dotterbolags vd:ar inom gruppen och sitter med i ledningsgruppen för wise group. Du ingår med andra ord i ett vd nätverk in-house – där du får utbyte och kan tanka energi. Vår styrelse är aktiv och insatt i affärsplaneringen under vilken du får en mentor genom en av våra styrelseledamöter. Detta blir ett boll-plank för dig – men bygger också relation och förståelse mellan dotterbolag och styrelse. Inom gruppen investerar vi gemensamt i kulturstärkande aktiviteter och program – regelbundna aktiviteter som frukost, mingel, kunskapsdelning och deltagande i tävlingar av olika slag. Vi är aktiva i mentor sverige och engagerar oss i olika csr satsningar varje år. Vi har ett självledarskapsprogram som heter the wise way, vi driver wise greenhouse – ett internt talangprogram, vårt ledarskapsprogram heter walk the talk. Vi har arbetsgrupper som samlas “på tvären” över bolagsgränserna – webcom och cross-selling är några sådana exempel.

Vem är du?

Passion för människor och affärer. Du har erfarenhet från ledande roller där försäljning, ledarskap och tillväxt varit i fokus.

Kvalitet och personligt engagemang. Du vill och har god erfarenhet av att leda seniora medarbetare, och är en person som alltid vill prestera på topp och leverera goda resultat, både finansiellt, men även kring kund- och medarbetarnöjdhet.

Tillväxt, entreprenörskap och affärsutveckling är vägen framåt. Du leder wise professionals ledningsgrupp samt organisation i resan att utmana och bryta branschpraxis.

Bli en av oss

Vi på wise professionals är nyfikna, passionerade och affärsdrivna konsulter och specialister.

Vi drivs av att göra affärer och skapa värde, har alla ett stort intresse för rekrytering och tycker alla kontaktytor är väldigt viktiga.

Vår kultur präglas av värme, nyfikenhet, mod och att vara på tå – vi kallar det att vara och agera frontline.

Om wise professionals

Vårt huvudkontor ligger i stockholm men vi finns även i malmö och göteborg. Totalt arbetar cirka 85 personer hos oss, varav cirka 60 i stockholm, 20 i göteborg och 5 i malmö och vi har ca 250 uthyrda konsulter.

Det är viktigt för oss att du ska må bra och ha kul på jobbet; därför är hållbarhet och hälsa något vi värdesätter högt.

Nu måste du ju ansöka!

I denna rekrytering samarbetar vi med k2 search och om du har frågor gällande rollen och rekryteringsprocessen får du gärna ringa josefin cohen, tfn 0735-437471 eller annika stålhandske på tfn 0765-259051, våra konsulter på k2search.se där du också ansöker. Sista ansökningsdag är 4 mars.

Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering som metod i våra kunduppdrag liksom i vår egen rekrytering. Det gör vi i vår strävan efter en mer potentialbaserad kompetensförsörjning.

K2 Search samlar de bästa inom rekrytering, research och koordinering med syfte – att med executive search hjälpa dig stärka er affär och göra er organisation ännu starkare. Läs mer

id609 3