Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Team Leader, Stockholm

På bwin Games strävar vi efter att ligga steget före i utvecklingen av poker- och kasinoprodukter och vår kundbas ökar kontinuerligt. Därför letar vi ständigt efter nya medarbetare som vill bidra till och dela vår fortsatta framgång.
På bwin Games i Sverige är vi ca 300 anställda. Vårt helt nya, supermoderna kontor i Stockholm City bjuder på en härlig arbetsmiljö och inte minst, en hänförande utsikt över Stadshuset och Riddarfjärden. Som medarbetare på bwin kan du förvänta dig stora utmaningar och goda utvecklingsmöjligheter. Till din hjälp har du alltid den senaste tekniken och kollegor som är bland de absolut bästa i branschen.
Totalt arbetar omkring 1000 personer på bwin Group runtom i världen. Moderbolaget bwin Interactive Entertainment AG har varit börsnoterat i Wien sedan mars 2000. Mer information om bwin finns på www.bwin.ag och www.bwingames.se. Vi erbjuder dig chansen att utvecklas i denna spännande och expansiva bransch. Du kommer att jobba för ett nöjesinriktat företag vars tekniska lösningar är bland de främsta i världen.

Arbetsuppgifter
• Personalansvar för tio personer, inklusive utvecklingssamtal, kompetensutveckling, lönesättning, arbetsmiljö- samt arbetsrättsliga frågor.
• Projektplanering inklusive resursfördelning, rekrytering, semesterplanering mm. Överlag se till att det finns personal med rätt kompetens, se till att hålla road-maps uppdaterade, allt med syfte att processerna följs och att företagets mål nås.

Kvalifikationer
• Universitetsutbildning inom systemvetenskap alternativt Civilingenjör Industriell Ekonomi eller motsvarande.
• Två till fem års erfarenhet av objektorienterad programmering, gärna transaktionsintensiva system.
• Två till fem års erfarenhet av (teknisk) projektledning, gärna från ett större företag.
• Viktigt att ha erfarenhet av rekrytering, lönesättande samtal, utvecklingssamtal samt konflikthantering.

Önskas ytterligare information om tjänsten är du välkommen att ta kontakt med Rebecca Rivière eller Katarina Kjellander på K2 Search AB, tel. 08-642 87 00. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Vi vill ha din ansökan snarast.

.