Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Contact Center Manager

Med en historia som går tillbaka till 1898, är lindorff en europeisk fullserviceleverantör inom kredithantering. Lindorff erbjuder informationstjänster, betaltjänster, faktureringstjänster, inkassotjänster och köp av avskrivna fordringar. Sen 20 mars 2018 är lindorffs verksamheter i sverige, danmark, finland och estland samt intrum justitias verksamhet i norge, en del av lowell, europas näst största kredithanteringsbolag med 4 400 anställda i nio länder. Med en ökad tillgång till data säkerställer lindorff en innovativ produktutveckling och förbättrade processer som resulterar i mer exakta prognoser, vilket hjälper företagets kunder att bygga och behålla goda relationer med sina kunder.
Lindorff sverige ab har ca 250 anställda, med kontor i göteborg och stockholm.

Vår nuvarande contact center manager går vidare inom koncernen.

I din roll som contact center manager leder du det dagliga arbetet inom ett av lindorffs viktigaste områden. På contact center arbetar dedikerade medarbetare aktivt med att i varje kundmöte skapa bästa möjliga kundupplevelse. I din roll ansvarar du för att teamen ständigt arbetar för att nå uppsatta resultatmål, är kundorienterade i och kring processer, samt utvecklar optimerade arbetssätt för att maximera lindorffs leverans av service och kundupplevelse. Du ansvarar för ca 70 medarbetare som leds av 5 teamchefer. Du har personalansvar, ingår i operations ledningsgrupp samt rapporterar direkt till director of operations.

Vi erbjuder

Lindorff erbjuder en dynamisk och operationellt viktig roll i ett tillväxtföretag med affärs- och kundfokus. Rollen innebär en spännande kombination av ledarskap med fokus på kund-, medarbetar- och affärutveckling, samverkan med andra chefer och kundnära arbete i den dagliga driften. Du ansvarar för att lindorffs viktigaste tillgång, personalen, får förutsättningar att ge förstklassig kundupplevelse och att, med kunden i centrum, omsätta strategi till effektivt utförande. Företagskulturen kännetecknas av lindorffs värderingar och av en öppen, teamorienterad, prestigelös atmosfär samt ett affärsorienterat högt tempo.

Kvalifikationer

• minst 3 års erfarenhet och kompetens inom coachande ledarskap och av att leda stora avdelningar
• erfarenhet av budgetansvar
• personalansvar i liknande tjänst
• nyfiken, ser nya möjligheter och kan omsätta dem i praktiken
• servicemedveten
• resultatorienterad
• eftergymnasial utbildning

Meriterande:

• erfarenhet av att vara chef över chefer
• branscherfarenhet
• erfarenhet av transaktionsdriven verksamhet
• digital kompetens

K2 Search AB är ett rekryteringsföretag som kan mer än bara rekrytering. Läs mer

id609 1