Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Supply Chain Manager, Stockholm

Tube control ab är ett företag i addtech koncernen som tillför mervärde i kedjan mellan komponenttillverkare och kunder (oem). Tube control arbetar med några av de största företagen som abb, atlet och husqvarna. Tube conrol omsätter ca 100 miljoner kronor och har för närvarande 22 anställda med huvudkontor i sätra utanför stockholm. Huvudverksamheten är att konstruera och sälja hydrauliklösningar (komponenter till kompletta system) tillsammans med sina kunder applikationsförädlar tube control system och komponenter utifrån spetskompetens hos sina samarbetspartners. Det ger tube controls kunder möjlighet att vara ledande inom sina respektive marknader.

Vi erbjuder
en självständig och utvecklande tjänst med stort eget ansvar att påverka och utveckla en av företagets viktigaste processer. Kundernas krav på ständigt effektiviserade och säkrade materialflöden har skapat ett behov av en logistikchef med kunskap och erfarenhet av dessa arbetsuppgifter. Fram tills i dag har materialflödet hanterats på respektive avdelning. I och med tillsättningen av denna tjänst samlas logistikgruppen till en gemensam resurs. Rollen är därför mycket central och av avgörande betydelse för tube controls fortsatt planerade tillväxt.

Kvalifikationer
• 3-5 års erfarenhet från en materialflödesroll som ansvarig för supply chain, leveransplanering.

Egenskaper
• doer
• utvecklingsorienterad (se möjligheten till förändringar och effektiviseringar)
• strateg
• lyhörd för andras åsikter samt bra på att ta människor
• lagspelare

Sedan 1996 har K2 Search som rekryteringsföretag utfört över 2500 Executive Search-uppdrag inom olika branscher och funktioner. Läs mer

id609 2