Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Fastighetschef Region Väst, Stockholm

Micasa fastigheter i stockholm ab är ett fastighetsbolag som äger och förvaltar stockholms stads omsorgsfastigheter. En omsorgsfastighet kan vara ett sjukhem, ett servicehus ett behandlingshem eller en gruppbostad. Micasa fastigheters affärsidé är att erbjuda ett attraktivt och anpassat boende för människor i stockholms stad i behov av stöd och trygghet. Vi har cirka 70 medarbetare.
fastighetsbeståndet omfattar 127 fastigheter samt sex förvaltningsuppdrag om totalt 873 000 kvm och är värderat till 8,3 miljarder sek. Omsättningen är ca 829,5 miljoner sek.

Vi erbjuder
ett omväxlande och givande arbete i ett annorlunda fastighetsbolag på ett modernt kontor med öppen, prestigelös och välkomnande atmosfär. Micasa fastigheters värdegrund bygger på engagemang, nytänkande, omtanke och kunskap. De fyra ledorden ska ses som ett förhållningssätt som ska genomsyra alla områden och allt vi gör inom ramen för vår verksamhet. De kommande åren innebär en hel del utmaningar i form av olika ombyggnadsprojekt och rätt person får stora möjligheter att vara med och påverka. Du som vill arbeta långsiktigt med förvaltning och utveckling av fastigheter och med tydliga mål har här chansen till ett mycket stimulerande arbete.

Kvalifikationer
• högskoleutbildning, gärna inom bygg eller fastighetsförvaltning
• erfarenhet av att leda andra
• erfarenhet av fastighetsbranschen

Egenskaper
• utmärkta ledaregenskaper, förtroendeingivande
• empatisk och engagerad
• utåtriktad och tydlig kommunikatör
• prestigelös lagspelare

Önskas ytterligare information om tjänsten är du välkommen att ta kontakt med vår rekryteringspartner pia stark på k2 search ab, tel. 08-501 103 90. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt.

Intresserad av Sveriges vassaste rekryteringsföretag? Vill du veta mer om hur vi kan stärka din organisation? Hör av dig till oss här så återkommer vi inom 24 timmar. Läs mer

id609 2