Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Säljchef/ Fastighetsmäklare

Svensk Fastighetsförmedling ska vara det självklara valet för människors boendefrågor i alla livssituationer. Kedjan består av samverkande experter på det lokala boendet och finns representerad runt om i landet genom 200 bobutiker – från Kiruna i norr till Trelleborg i söder. Varje år förmedlar Svensk Fastighetsförmedlings 1 000 medarbetare drygt 27 000 villor, fritidshus och bostadsrätter till ett värde av cirka 34 miljarder
Hemsida: www.svenskfast.se

I butiken finns tre fastighetsmäklare och en mäklarassistent. Som mäklare hos oss kommer du förmedla både fastigheter och bostadsrätter. Vi är marknadsledande på såväl villa- som bostadsrättsmarknaden och har stora potentialer att ta ytterligare marknadsandelar. Vår fräscha butik ligger med bästa läge i välbesökta Farsta C (Stockholms näst största köpcentrum).

Som medarbetare på Svensk Fastighetsförmedling erbjuder vi dig en trygg anställning på en spännande och intressant arbetsplats med stora utvecklingsmöjligheter och goda förtjänstmöjligheter. Eftersom din roll innefattar både säljansvar för butiken som helhet och individuellt ansvar för din egen försäljningsbudget erbjuder vi fast lön som grund och på det en provisionslön. Vi strävar alltid efter att ligga i frontlinjen när det gäller att utveckla mäklartjänsten och vi har bra konceptlösningar i form av arbetsmetoder och tilläggstjänster. En kvalificerad juristavdelning är ständigt tillgänglig för dig i din verksamhet. Vårt omfattande kompetensutvecklingsprogram ger dig möjlighet att vidareutveckla dig inom din yrkesroll. Det finns en stark anda av gemenskap inom vår kedja som underbyggs och förstärks genom många möjligheter till gemensamma aktiviteter.

Om det låter intressant söker du tjänsten på www.k2search.se, Säljchef Svensk Fastighetsförmedling Farsta. Du kan också ringa Jan Henriques som hjälper oss med denna rekrytering på 08 – 642 87 09. Välkommen med din ansökan!

Executive Search se.