Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Säljchef/ Fastighetsmäklare

Svensk fastighetsförmedling ska vara det självklara valet för människors boendefrågor i alla livssituationer. Kedjan består av samverkande experter på det lokala boendet och finns representerad runt om i landet genom 200 bobutiker – från kiruna i norr till trelleborg i söder.

I butiken finns tre fastighetsmäklare och en mäklarassistent. Som mäklare hos oss kommer du förmedla både fastigheter och bostadsrätter. Vi är marknadsledande på såväl villa- som bostadsrättsmarknaden och har stora potentialer att ta ytterligare marknadsandelar. Vår fräscha butik ligger med bästa läge i välbesökta farsta c (stockholms näst största köpcentrum).

Som medarbetare på svensk fastighetsförmedling erbjuder vi dig en trygg anställning på en spännande och intressant arbetsplats med stora utvecklingsmöjligheter och goda förtjänstmöjligheter. Eftersom din roll innefattar både säljansvar för butiken som helhet och individuellt ansvar för din egen försäljningsbudget erbjuder vi fast lön som grund och på det en provisionslön. Vi strävar alltid efter att ligga i frontlinjen när det gäller att utveckla mäklartjänsten och vi har bra konceptlösningar i form av arbetsmetoder och tilläggstjänster. En kvalificerad juristavdelning är ständigt tillgänglig för dig i din verksamhet. Vårt omfattande kompetensutvecklingsprogram ger dig möjlighet att vidareutveckla dig inom din yrkesroll.

Intresserad av Sveriges vassaste rekryteringsföretag? Vill du veta mer om hur vi kan stärka din organisation? Hör av dig till oss här så återkommer vi inom 24 timmar. Läs mer

id609 2