Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Retention Manager, Stockholm

Boxer är ledande inom digital-TV med drygt en miljon kunder i Norden. Boxer erbjuder konsumenter attraktiva programpaket samt bredband- och telefonitjänster. Bolaget utvecklar det digitala marknätet med ny teknik och nya tjänster och kompletterande erbjudanden som Video on Demand. Boxer är en del av Teracomkoncernen, med följande bolag: Teracom AB, Boxer TV Access AB, Boxer Danmark och PlusTV Finland.

KVALIFIKATIONER
• Akademisk examen motsvarande Civ Ek eller Civ Ing
• Minst tre års erfarenhet från strategisk/analytisk CRM med inriktning mot specifikt arbete med Retention/Churn mot större kundbaser med abonnemangsaffärsmodell
• Flytande i svenska och engelska, i både tal och skrift

VEM ÄR DU?
Som person har Du mycket god analytisk förmåga, är drivande och har en god förmåga att tänka strategiskt och sätta långsiktiga mål. Vidare har du god erfarenhet av projektledning och har en bra färdigheter att agera som coach mot bredare team i en Call Center miljö. Slutligen är Du självgående, kommunikativ och bidrar med positiv energi i vår prestigelösa organisation!

Detta är en tillsvidareanställning på heltid med placering i Stockholm. Intervjuer kommer att ske löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt. I denna rekrytering samarbetar vi med K2s systerföretag Forte Executives. Ansvarig konsult är Jesper Olsson, som nås på 0708-468 788. Maila din ansökan till jesper@forteexecutives.se . Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentielllt.

.