Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Marknadsorienterad ledare

Martin Olsson är ett familjeföretag med ett komplett sortiment av varor och service för alla typer av restauranger och storkök. Koncernen består av ett moderbolag och 8 dotterbolag som tillsammans har ca 650 anställda och omsätter 2,5 miljarder kronor. I nu 110 år har vi på Martin Olsson satt en stolthet i att vara en värdeskapande restauranggrossist. Genom att sätta människan i fokus i våra relationer med såväl medarbetare som kunder och leverantörer, skapar vi vår framgång.
Till vårt huvudkontor i Årsta söker vi nu en Chef för Utvecklingscentrum, som är en ny avdelning och ett helt nytt verksamhetsområde på Marknadsavdelningen på Martin Olsson Restauranghandel AB.

Vi erbjuder
en spännande och omväxlande tjänst med stora utvecklingsmöjligheter i ett mycket känt företag inom restauranghandel. Martin Olsson är ett trevligt företag med utpräglat positiv människosyn, där medarbetarnas delaktighet samt långsiktighet i affärerna är av stor betydelse. Vi försöker aktivt tillvarata de kvaliteter som en jämn könsfördelning och en etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Martin Olsson satsar på medarbetarnas kompetensutveckling och i denna tjänst ingår bland annat att man deltar i ledarskapsutbildningar samt andra utbildningar, som kommer att ingå i din verksamhet.

Kvalifikationer vi söker är
• Minst fem års erfarenhet inom marknadsföring och/eller försäljning
• Akademisk examen eller motsvarande, helst inom ekonomi och marknadsföring
• Dokumenterad erfarenhet av ledarskap, t ex som chef eller projektledare.
• Erfarenhet av Restaurang- eller utbildningsbranschen är en merit, men inget krav

Egenskaper du behöver för att lyckas är
• Stark drivkraft och vilja att prestera
• Initiativrik
• God arbetsmoral och en vilja att lägga energi och kraft på att skapa något bra
• Kommunikativ, du ska kunna inspirera människor såväl externt som internt
• Ledaregenskaper

Önskas ytterligare information är du välkommen att ta kontakt med K2 Search AB, Roland Gustavsson, tfn 08-642 87 00. Ansökningar och kontakter med K2 Search behandlas konfidentiellt. Urval kommer att ske löpande och vi vill ha din ansökan snarast, dock senast 070622.

Executive Search se.