Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Produktionschef

Oiltech AB är ett företag som utvecklar, tillverkar och marknadsför produkter inom hydraulik. Vi ingår i den internationella Olaer-gruppen med dotterbolag i ett 20-tal länder.
Oiltech AB ansvarar för koncernens produktutveckling, marknadsföring och försäljning av oljekylare, pumpar och kolvackumulatorer. Vi omsätter ca 300 miljoner kronor.
Vårt huvudkontor med 53 anställda ligger på Lidingö. Vi har även säljbolag i Danmark, Norge, Finland och Polen. För ytterligare information se vår hemsida: www.oiltech.se.

Vi söker dig som är / har

Ett starkt engagemang och som är öppen, social och med tidigare erfarenhet av att arbeta som produktionschef inom verkstads- eller monteringsindustrin. Formella krav är

• Teknisk utbildning med erfarenhet från verkstads- eller monteringsindustrin med fördjupade kunskaper inom produktion och montering.
• Minst 5 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och praktisk erfarenhet av Lean Manufacturing.
• Dokumenterad ledarerfarenhet samt erfarenhet av förbättringsverksamhet.
• Mycket bra svenska och engelska i tal och skrift

För att lyckas behöver du kunna agera hands-on på operativ nivå på fältet. Tjänsten innebär regelbundna resor till våra produktionspartners.
Du är en van datoranvändare och det är en fördel om du är van att arbeta i affärssystem såsom Movex eller SAP.

Önskas ytterligare information om tjänsten är du välkommen att ta kontakt med Magnus Rude på K2 Search AB, som sköter vår rekrytering, tel.08 – 642 86 06. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Vi vill ha din ansökan snarast.

.