Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Affärsområdeschef Speed Services

Speed Identity är en företagsgrupp med verksamhet och dotterbolag i Norden och Baltikum. Verksamheten är uppdelad på två affärsområden; – Speed Identity utvecklar och marknadsför integrerade lösningar för datafångst inom biometriområdet (foto, fingeravtryck och signatur) som används vid tillverkning av bl a pass, – Speed Services med traditionell automatverksamhet inom bl a fotoautomater, förvaringsboxar, framkallningsautomater. Våra traditionella automater inom Speed Services finns etablerade på offentliga och publika platser (köpcentra , jvg-stationer m.m). Våra Speed Identity lösningar finns bl a på polisens ansökningskontor för pass. För mer information besök www.speed-identity.com eller vårt svenska dotterbolag www.snabbfoto.se .

Kvalifikationer
• Du har vana av personalledande befattningar och är en erfaren och duktig affärsutvecklare.
• Du har en akademisk grundexamen.
• Du är kreativ och resultatorineterad.
• Du bör ha erfarenhet av försäljning mot Köpcentrum och andra offentliga platser (meriterande).
• Du har goda språkkunskaper i engelska i tal och skrift.

Vi erbjuder…
Ett omväxlande arbete i ett mycket intressant och spännande företag med stark ekonomi och intressant produktportfölj. Detta är en spännande nisch där teknisk utveckling har gett beprövade produkter helt nya användningsområden med helt nya affärsmöjligheter. En möjlighet som den person vi letar efter skall se som en utmaning för att vi skall nå ännu större framgångar. Kulturen är rättfram och kännetecknas av hög energi och starka ambitioner.

Önskas ytterligare information är du välkommen att ta kontakt med K2 Search AB, Magnus Wigren, tfn 08-642 87 00. Ansökningar och kontakter med K2 Search behandlas konfidentiellt.

.