Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Två fastighetschefer, Helsingborg

Northern Logistic Property ASA (NLP) är det enda fastighetsbolaget i Norden som enbart fokuserar på logistikfastigheter. Bolaget bildades i mars 2006 och är redan idag en av de större fastighetsägarna av logistikfastigheter i Sverige. Totalt består fastighetsportföljen av 17 logistikcenter med en total uthyrbar yta på 624 tusen kvadratmeter. NLP:s affärside är att investera, förvalta samt utveckla logistik- och lagerfastigheter i norra Europa med målet att bli marknadsledande. Under 2007 planerar NLP en börsintroduktion på Oslo Børs

För bägge befattningarna gäller att vi erbjuder ett mycket intressant och givande arbete med stora möjligheter till personlig utveckling och en möjlighet att vara med och bygga upp en verksamhet och befattningens innehåll från grunden.
Du rapproterar direkt till vår VD och vi förväntar oss att du är beredd att ta eget ansvar och att du är mycket självgående.
Utbildningsmässigt är du antingen civilingenjör med inriktning mot lantmäteri alternativt kan du ha skaffat dig relevanta kunskaper i praktiken.
För att lyckas i befattningen har du minst 8-10 års yrkeslivserfarenhet.

För bägge tjänsterna har vi ett krav på att du är flytande i svenska och engelska i såväl tal som skrift. Tjänsten som fastighetschef innebär ett visst resande, framför allt i Sverige.
Anta utmaningen direkt och sök den befattning du är intresserad av.
Eventuella frågor besvaras av vår konsult på K2Search, Lennart Jansson på tel. 08-642 86 26. Din ansökan vill vi ha så snart som möjligt.

Executive Search se.