Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Affärsinriktad VD, Västerås

Ndt training center ab, det lilla företaget med de stora resurserna.
ndt training center ab ägs av de tre största aktörerna på marknaden, inspecta sweden ab, stk förvaltning samt Åf-kontroll ab.
bolagets verksamhet är inriktad på utbildning samt examinering/certifiering inom oförstörande provning.
nytt för i år är utbildningar i digitala ultraljudapparater, inspektionsteknik och materialteknik.
vi har även verksamhet i norge som begränsas till certifiering, där force technology norway genomför ofp-utbildning och verkar som externt examineringscenter till ndt.
Ägarstrukturen förstärker möjligheterna för ndt training center att förbättra verksamheten samt utöka den med nya utbildningar som marknaden kräver.

En viktig, roll är vidare att vidareutveckla verksamheten genom att sälja in ndt:s utbud av utbildningar till potentiella kunder samt att bygga upp ndt till ett modernt utbildningsföretag inom teknik/kvalitetskontroll.

Som vd rapporterar du direkt till styrelsen vilken består av tre personer, en från vardera av våra ägarföretag, Åf, force och inspecta.

För att lyckas i befattningen förutsätter vi att du är civilingenjör eller motsvarande, kompletterad med minst fem års erfarenhet i arbetsledande befattningar, helst som teknik- eller utbildningskonsult.

Det är ett extra plus om du själv kan genomföra kurser inom nivå i, ii & iii.
vidare bör du behärska såväl svenska som engelska mycket bra i såväl tal som skrift.

Anta utmaningen direkt och sök tjänsten på www.k2search.se.

Sedan 1996 har K2 Search som rekryteringsföretag utfört över 2500 Executive Search-uppdrag inom olika branscher och funktioner. Läs mer

id608