Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Försäljningschef Commercial / Sundsvall

Bridgestone Corporation, med huvudkontor i Tokyo, är världens största tillverkare av däck och andra gummiprodukter. Däck står för 80 procent av Bridgestone-gruppens försäljning i världen. Företaget tillverkar också industrigummi och kemiska produkter, sportartiklar och diverse andra produkter. Bridgestone Europe NV/SA – med huvudkontor i Bryssel, Belgien – är en nyckeldivision till Bridgestone Corporation. Företaget utvecklar och tillverkar toppkvalitetsdäck som distribueras via 17 underordnade försäljningsbolag och andra kanaler på den Europeiska och Östeuropeiska marknaden. Bridgestone Sweden AB, med huvudkontor i Sundsvall, marknadsför och levererar däck till den svenska marknaden. Omsättningen 2006 uppgick till 511 miljoner kronor och antalet anställda är 46 personer.

Kvalifikationer vi söker är
• Chefserfarenhet
• Kunskap om kunder i segmentet

Egenskaper du behöver för att lyckas är
• Driven med förmåga att få saker gjorda
• Resultatfokus
• Coachande och inspirerande ledarskap
• Förmåga att hålla många bollar i luften
• God analytisk förmåga och helhetsperspektiv

Vi erbjuder
en spännande och omväxlande tjänst hos världens ledande däckleverantör med stora möjligheter i ett mycket känt företag. Företagskulturen kännetecknas av ett högt tempo, resultatorienterad och positiv arbetsmiljö där försäljning är hela företagets fokus. Man verkar inom ramen för en internationell koncern och jobbet som försäljningschef har ett starkt internationellt inslag. Tjänstens placering är i Sundsvall och önskvärt är att man bor i närheten alternativt kan spendera minst 10 dagar i månaden på huvudkontoret. Vidare innebär tjänsten många resor nationellt likväl som internationellt med ca 80-100 övernattningar per år.

Önskas ytterligare information om tjänsten är du välkommen att ta kontakt med Åsa Mitsell på K2 Search AB, som sköter vår rekrytering, tel.08 – 642 87 00. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt.

Executive Search se.