Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Account Manager, Stockholm

Qvalia är en av Europas snabbast växande experter inom Recovery Audit, där vi med hjälp av transaktionsanalys hjälper stora organisationer att återföra kapital som av olika anledningar hamnat fel i bokföringen.. Med hjälp av Qvalia Recovery Audit återförs anmärkningsvärda mängder kapital som kundföretagen annars skulle ha förlorat. Våra projekt ger en viktig kvalitetssäkring av företagens interna processer och vi arbetar på ren provisionsbasis vilket innebär en unik win-win situation för kunden.
På Qvalia finns en bred kompetens inom analys, IT, ekonomi och juridik med vilken vi även erbjuder konsultation inom momsområdet och analyser för kostnadskontroll.
Läs mer på www.qvalia.com

Vi erbjuder
Vi söker dig som vill sälja en unik kvalificerad tjänst till stora organisationer både inom privat och offentlig sektor. Qvalia erbjuder marknadens mest kompletta utbud inom Recovery Audit samt avancerade kringtjänster. Vi har ett stort antal mycket nöjda referenskunder och din uppgift blir att erbjuda fler bolag våra tjänster och att driva försäljningsprocessen mot dem.

Exempel på arbetsuppgifter är initiala kontakter med ledande befattningshavare, sätta dig in i kundens utmaningar och förklara nyttan av våra tjänster, offertskrivning, introduktion och implementering av processen, uppföljning samt merförsäljning av ytterligare tjänster. Vi erbjuder en marknadsmässig lön. Bolaget har en stark tillväxt och har från och med 2009 uppfyllt kriterierna för Gaselltävlingen tre år i rad. Rätt person kan räkna med goda utvecklingsmöjligheter.

Kvalifikationer
Införsäljningen av Qvalias produkter kännetecknas av långa säljcykler till mycket kvalificerade kontaktpersoner. För att lyckas i ditt arbete tror vi att du har följande bakgrund;

• Några års vana från tjänsteförsäljning på hög nivå
• Van att kommunicera med ledande befattningshavare
• Relevant eftergymnasial utbildning är meriterande

Egenskaper
• Affärsmässig
• Drivkraft och energi
• Systematisk
• Målmedveten och uthållig
• Förtroendeingivande
• Ansvarsfull

Önskas ytterligare information om tjänsten är du välkommen att ta kontakt med Per Jerndahl på K2 Search AB, tel. 08-642 87 06. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Eftersom rekryteringsarbetet startar direkt, kommer intervjuer att ske löpande. Vi vill därför ha din ansökan snarast möjligt, dock senast 31 augusti. Ansök tjänsten på www.k2search.se

Executive Search se.