Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Sales Manager, Ospecificerad arbetsort

Vår uppdragsgivare, rawl scandinavia ab, är ett bolag i koelner group. Koelner group, börsnoterat på warsawabörsen, är ett internationellt företag med tillverkande och distribuerande dotterbolag i 16 länder världen över. Försäljning och distribution av koncernens produkter sker i cirka 50 länder på fem kontinenter. Koelner group utvecklar, designar, producerar och distribuerar innovativa lösningar och system för fastsättningsteknik. I skandinavien finns koelner etablerade sedan 2006 via det helägda dotterbolaget rawl scandinavia ab. Bolagets säte är västervik.

Vi erbjuder dig
ett spännande arbete med ansvarsfulla arbetsuppgifter i ett dynamiskt, tillväxt-orienterat och internationellt företag. Som sales manager får du vara med och bygga upp verksamheten i skandinavien. Detta innebär stora möjligheter att forma försäljningskulturen och att påverka arbetssättet och relationen med kunderna.

Vi söker dig som
• har erfarenhet och kompetens från takbranschen
• Är en erfaren säljare med starkt driv och affärsmässighet
• Är en god kommunikatör med effektivt arbetssätt och bra problemlösningsförmåga
• Är strukturerad och vet hur en effektiv säljorganisation skall byggas
• förstår affärskulturen i de nordiska länderna och vill resa mycket

Önskas ytterligare information är du välkommen att ta kontakt med
k2 search ab, bengt olander, tfn 031-788 14 65 eller carl-johan borvander, 031-788 14 63. Ansökningar och kontakter med k2 search behandlas konfidentiellt. Vi vill ha din ansökan snarast.

Runt 250 chefsrekryteringar om året gör oss till ett av Nordens ledande Executive Search-företag. Läs mer

id611