Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Sales Manager, Ospecificerad placeringsort

Scanpole är en ledande leverantör av kvalitetsprodukter för långtidsbehandlade stolpar till industrin. Vår erfarenhet är lång och vår kunskap stor, och vi har ett gott rykte.
i vår produktportfölj har vi allt från el- & telefonstolpar, järnvägsslipers, laminerade trätorn till stolpar för marin miljö samt för staket.

Vi erbjuder
scanpole är en ledande leverantör av kvalitetsprodukter för långtidsbehandlade stolpar till industrin med ett gott renommé i branschen. Företaget verkar på en mogen marknad där man idag är marknadsledare. Öppenhet, ärlighet och professionalism är alla begrepp som är viktiga i företaget och i relationen med kunderna. Scanpole är ett högpresterande företag med stora krav på leverans och effektivitet. Som sales manager rapporterar du till försäljningsdirektören på moderbolaget iivari mononen (www.iivarimononen.fi). Du är ensam ansvarig för försäljningen i sverige och arbetar från ett hemmakontor vilket innebär att du kan vara placerad vart som helst i sverige.

Kvalifikationer
• 5-10 års erfarenhet som kundansvarig
• du trivs med att skapa förtroende hos dina kunder och bygga långsiktiga relationer
• du har troligtvis en akademisk utbildning
• har du en bakgrund inom branschen, är duktig på att räkna på upphandlingar och har arbetat med försäljning har du goda förutsättningar att lyckas i rollen
• meriterande är en bakgrund från skogs eller elindustrin

Egenskaper
som person är du förtroendeingivande, resultatfokuserad och affärsmässig. Du tycker om att arbeta i en nära relation med dina kunder och alltid med ett långsiktigt perspektiv.

Önskas ytterligare information om tjänsten är du välkommen att ta kontakt med anna landin på k2 search ab, tel. 08-400 275 29. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Vi vill ha din ansökan snarast.

Runt 250 chefsrekryteringar om året gör oss till ett av Nordens ledande Executive Search-företag. Läs mer

id611