Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Key Account Manager till LÓréal Sverige AB, Vichy

L´Oréal är världens ledande företag inom kosmetikbranschen med fler än 67 500 anställda som arbetar inom Finans, Logistik, Försäljning och Marknadsföring. I Skandinavien har L´Oréal över 650 anställda och de ständigt ökande succéerna influerar det dagliga arbete. L´Oréal har personliga och professionella individuella utbildningsplaner, med bland annat 2 årliga möten för att sätta mål för den individuella utvecklingsplanen. För rätt person erbjuder vi nationella och internationella karriärmöjligheter och utmaningar. Därför fokuserar vi på kandidater med en internationell profil och utbildning. Hos L´Oréal har den anställda förmågan och entusiasmen att skapa topp resultat.
Läs mer på www.loreal.com

Vi erbjuder
Du får arbeta i världens ledande kosmetikföretag i en internationell koncern med ett enormt nyhetsflöde av trendkänsliga produkter. Apoteksmarknaden som just nu genomgår en genomgripande förändring erbjuder en mängd spännande utmaningar och här kan du få vara med och påverka. L´Oréal har ett stort engagemang i det de gör som tillsammans med ett snabbt tempo gör dem till mycket framgångsrika på marknaden. För att trivas bör du tycka om att arbeta i en dynamisk, internationell kultur med höga ambitioner. Inom L´Oréal finns många intressanta vägar att gå vidare på om man är rätt person, såväl i Sverige som internationellt.

Kvalifikationer
• Tre till fem års erfarenhet av försäljning varav minst några år inom Key Account Management
• Försäljningserfarenhet inom FMCG, retail, fackvaruhandel eller läkemedel
• Goda kunskaper i engelska
• Meriterande med en akademisk bakgrund inom marknad eller ekonomi

Egenskaper
• Driven och ha viljan att lyckas
• Organiserad och noggrann
• Lösningsorienterad
• Analytisk och tycka om siffror och budgetarbete
• Flexibel och förändringsbenägen

Önskas ytterligare information om tjänsten är du välkommen att ta kontakt med Sophia Blåvall på K2 Search AB, tel. 08-642 87 35. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Vi vill ha din ansökan snarast då intervjuer sker löpande. Ansök tjänsten på www.k2search.se

Executive Search se.