Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Systemsäljare Entry, Göteborg

Confidence Sweden är en systemintegratör som ökar kundernas effektivitet genom att förena traditionell säkerhetsteknik med IP-teknologi. Confidence erbjuder en komplett portfölj av oberoende integrerade produkter och tjänster inom säkerhetsanalys, säkerhet, access, brand, larm, IT infrastruktur och server management. Confidence Sweden AB ingår i Confidence International AB (publ.), ett publikt bolag noterat på NGM Equity, Nordic Growth Market. Företagsgruppen grundades 1989 och har idag ca 60 anställda och finns representerade i Sverige (Stockholm, Göteborg och Malmö).

Vi erbjuder
Confidence är en systemintegratör som ökar sina kunders affärsnytta genom att förena traditionell säkerhetsteknik med IT och IP-teknologi. Vår samlade kompetens gör oss till ett företag som hanterar den nya IT- och IP-baserade spetsteknologin samtidigt som vi drar nytta av den traditionella säkerhetsteknologin för att ge våra kunder maximal effektivitet och avkastning på varje investering.

Confidence är marknadsledande inom affärsområdet Entry som levererar lösningar som entré/kassasystem, bokningssystem och kortsystem, till kunder inom både privat näringsliv och offentlig sektor som t ex Göteborg & Co, Borås Djurpark, High Chaparral, Arena Skövde och Astrid Lindgrens Värld. Entry har 16 medarbetare i Göteborg fördelat på projektledare, tekniker och support.

Kvalifikationer
• Tre års erfarenhet av B2B systemförsäljning, meriterande om du har erfarenhet av kassasystem eller bokningssystem.
• God förmåga att skapa förtroende och bygga relationer hos dina kunder
• Van att driva affären från första kontakt till avslut
• Troligen har du en akademisk bakgrund
• Tekniskt intresse

Egenskaper
• Strategisk förståelse för kvalificerad försäljning samt en vilja att göra affärer.
• Stark egen drivkraft
• Kreativ och med näsa för affärer

Önskas ytterligare information om tjänsten är du välkommen att ta kontakt med Lisa Mastalir på K2 Search AB, tel. 031-303 30 91. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Vi vill ha din ansökan snarast. Ansök tjänsten på www.k2search.se

Executive Search se.