Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Säljare Beans Väst AB, Göteborg

Beans ab är ett snabbt växande företag som arbetar med försäljning och support av kaffemaskiner till kontorskunder och restauranger i stockholmsområdet och i göteborg. Vi tillhandahåller även eftermarknadsprodukter såsom kaffe, te, engångsartiklar etc. Vi gör detta genom vårt koncept garanterad smak där vi har smak i fokus. Vi har även ett engagerat hållbarhetsarbete som vi kallar ett smakfullt engagemang. Företaget grundades år 2002 och har 27 medarbetare, 25 i stockholm och 2 i göteborg. Verksamheten omsätter ca 49 msek.

Vi erbjuder
i rollen som säljare får rätt person möjlighet att vara med och bygga upp en bra verksamhet tillsammans med regionchefen. Kaffe är roligt och kunderna tycker det är trevligt att prata kaffe, det berör folk. Beans har de senaste åren varit branschens mest framgångsrika aktör.

Företaget präglas av öppenhet, seriositet, sunda värderingar, ärliga och ambitiösa människor och hög kunskap kring kaffe. Resan som ska göras i göteborg har genomförts i stockholm av nuvarande ägare och ledningsgrupp. Konceptet är beprövat och dokumenterat framgångsrikt.

För att trivas i rollen bör du gilla att arbeta i högt tempo och med högt ställda krav, du måste vara uthållig och ihärdig. Du kan identifiera kundernas behov – lyssna in och leverera på önskemål. Du är van vid utmaningarna kring b2b försäljning och du brinner för nykundsbearbetning.

Kvalifikationer
• dokumenterad erfarenhet och intresse av framgångsrik försäljning från liknande bransch, b2b
• kvalitetsmedveten
• relevant eftergymnasial utbildning och väl förtrogen med ms office

Egenskaper
• driven och full av energi med fokus på resultat
• relationsskapande, prestigelös och säljande personlighet som ser till att få saker gjort
• Ärlig, ansvarsfull med en analytisk förmåga
• Övertygande och entusiasmerande

Runt 250 chefsrekryteringar om året gör oss till ett av Nordens ledande Executive Search-företag. Läs mer

id611